Eating News , Εστιατόρια

Food Boutique: Η ψησταριά που αγαπήσαμε συνεχίζει να μας λύνει τα χέρια

Η σχέση αυτή κρατάει χρόνια!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2023

Η ιστορία ξεκινάει την Άνοιξη 2014, και μέσα από ένα όραμα για ένα γαστρονομικό πολυχώρο με παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς Χαρίκλειας δημιουργήθηκε η Ψησταριά Ττόφας η οποία περιλάμβανε παραδοσιακή Κυπριακή Κουζίνα.

Βλέποντας και παρακολουθώντας την εξέλιξη της γαστρονομίας μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια αποφασίσαμε να προσθέσουμε και άλλη ποικιλία φαγητών και γεύσεων πέραν των συνόρων της Κύπρου με αποτέλεσμα όλο αυτό το εγχείρημα να διογκωθεί και να σπάσει τα σύνορα της Κυπριακής κουζίνας ταξιδεύοντας μας σε συνταγές/γεύσεις από όλο τον κόσμο, μετατρέποντας έτσι την απλή ψησταριά σε μία Boutique γαστρονομικών πιάτων.

IMG_3718 (1) (1).jpg

Και κάπως έτσι το όραμα που υπήρχε σαν αρχική ιδέα άρχισε να παίρνει μορφή και να αποτυπώνεται στα πιάτα και στις απαιτήσεις της σύγχρονης γαστρονομικής εξέλιξης μετατρέποντας έτσι την Ψησταριά Ττόφα σε Food Boutique και διαφοροποιόντας την από τα υπόλοιπα εστιατόριο/ταχυφαγείο του είδους της κατατάσσοντας την έτσι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού.

Ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλείας συνεχής εκπαίδευσης και εξέλιξης των συνταγών μας είμαστε σε θέση (γιατί μπορούμε) να είμαστε κοντα σας από τις 11π.μ μέχρι και τις 10μμ, 365 μέρες το χρόνο χρησιμοποιώντας Delivery υπηρεσία, Take Away και χώρο εστίασης δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κάθε ένα να απολαύσει μέσα από τη μεγάλη ποικιλία πιάτων, πέραν των 100, που καθημερινά ετοιμάζουν οι 8 σεφ μας από όλο των κόσμο, όπως αυτός επιθυμεί και όπου επιθυμεί.

IMG_3719 (2).jpg

Από τις συνταγές της γιαγιάς Χαρίκλειας μέχρι τα απίστευτα σουσι που ο κόσμος έχει λατρέψει η διαδρομή και το ταξίδι περνάει από όλες τις κουζίνες του κόσμου έχοντας το Food Boutique στη συνείδηση των πελατών στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, ποικιλίας και εξυπηρέτησης. Και όλα αυτά γιατί μπορούμε!

Facebook: Food Boutique
Instagram: foodboutiquebyttofas

(25353550) Γωνία Πέτρου Τσίρου & Λεκορπουζιέ 49, Λεμεσός

foodboutique (2).jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close