Eating News , Εστιατόρια

Νέα bao buns στα TGI Fridays™

Let's get crazy a-bao them!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2023

Τα αγαπημένα μας εστιατόρια, ΤGI FRIDAYS™, μας ταξιδεύουν γευστικά και πάλι, αλλά αυτή την φορά με ασιατικές νότες. Με τρεις λαχταριστές επιλογές με γαρίδα, κοτόπουλο ή πάπια, η γνωστή κορυφαία αμερικανική αλυσίδα υπόσχεται να ικανοποιήσει τους γευστικούς σου κάλυκες κάπως διαφορετικά από αυτό που σε έχει συνηθίσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε κάνει… crazy a-bao buns!

fridays2.jpg

Αν είσαι λάτρης της γαρίδας, ετοιμάσου να γευτείς δύο αφράτα bao buns με τραγανές γαρίδες torpedo και σαλάτα coleslaw, περιχυμένα από γλυκιά και πικάντικη σάλτσα sriracha με μέλι και μαγιονέζα sriracha. Ο τέλειος συνδυασμός γεύσεων σε κάθε μπουκιά. Αλλιώς, ικανοποίησε τη λιγούρα σου με τραγανές λωρίδες κοτόπουλου γλασαρισμένες με σάλτσα sriracha με μέλι, σαλάτα coleslaw, πίκλες και μαγιονέζα sriracha.

Τα έχεις ήδη ερωτευτεί, σωστά; Περίμενε, γιατί αν είσαι λάτρης της πάπιας σου έχουν ένα μοναδικό twist στα κλασικά ασιατικά ψωμάκια bao, με πάπια, σάλτσα μπάρμπεκιου και σαλάτα taco slaw.

Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για δωράκια, καρδούλες ή σοκολατάκια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μοιράσου τα bao buns των TGI Fridays™ με το bao-bae σου και κάνε τους στο πι και φι.. CRAZY A-BAO you.

Επισκέψου σήμερα το πλησιέστερο TGI Fridays™ και δοκίμασε μία από αυτές τις εκπληκτικές επιλογές Bao Bun που μπορείς να τις βρεις για περιορισμένο διάστημα! Δες εδώ το μενού.

fridays4.jpg

Υ.Γ. Απογείωσε τον ουρανίσκο σου συνοδεύοντας τα με τα FROSTY MULES σε 3 υπέροχούς συνδυασμούς. It’s a matchy-matchy situation!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου:

Website: www.fridays.com.cy
Facebook:
https://www.facebook.com/TGIFridaysCyprus/
Instagram:
@tgifridayscyprus

fridays3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close