Eating News , Εστιατόρια

Γαστρονομικές απολαύσεις με επιβράβευση Ανταμοιβής

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2023

Κομψότητα, γευστική λιτότητα και χαλαρή διάθεση απολαμβάνει ο επισκέπτης στο Draught Microbrewery, το Artima Bistro, το Stretto Café, Καρατέλλο Ταβέρνα στον Χαρουπόμυλο Λανίτη και το Café Calma στη Μαρίνα της Λεμεσού.

Η γοητευτική ατμόσφαιρα και οι φίνες γεύσεις, κάνουν τους χώρους αυτούς να ξεχωρίζουν στην πόλη, το όνομα της οποίας είναι συνδεδεμένο με τη διασκέδαση, τις εξόδους και το κοινωνικό συναπάντημα.

Το Draught Microbrewery, δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες που συνδυάζονται με διεθνή πιάτα εμπνευσμένα από το Μεξικό, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Απολαύστε το ποτό ή το γεύμα σας σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον γεμάτο μουσικές νότες.

Το Artima Bistro, βραβευμένο τέσσερις φορές από τα Eating Awards και τα World Luxury Restaurants Awards για τη μεσογειακή του κουζίνα, είναι μια πανδαισία αισθήσεων και γεύσεων. Ιδανικό για μεσημεριανό ή δείπνο και με πιάτα εμπνευσμένα από την ιταλική κουζίνα ή απολαυστικά επιδόρπια και υπέροχα κρασιά.

antamivi3.jpg

To Stretto Café Lounge Bar προσφέρει ελαφριά πιάτα και γλυκά σε ένα μοντέρνο περιβάλλον. Χαλαρώστε απολαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες και κοκτέιλ με θέα το Μεσαιωνικό Κάστρο.

antamivi2.jpg


Η Καρατέλλο Ταβέρνα καταφέρνει να δημιουργήσει ένα πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνο. Απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα μιας παλιομοδίτικης και φιλόξενης ταβέρνας σερβίρει παραδοσιακά και καινοτόμα πιάτα του μεζέ. Μια άλλη νόστιμη επιλογή είναι η μεγάλη ποικιλία του α λα καρτ μενού μας. Σαν τελευταία πινελιά στο γεύμα σας, μην ξεχάσετε να προσθέσετε τους σιροπιαστούς μας λουκουμάδες.

Το Café Calma ξεκουράζει, χαλαρώνει και δροσίζει με τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του και την ηρεμία της θέας της Μαρίνας. Υπέροχα μεσογειακά πιάτα, απίθανα κοκτέιλ και νόστιμες γλυκιές απολαύσεις δίπλα στην πλατεία της Μαρίνας συμπληρώνουν το σκηνικό.

Και στα τέσσερα εστιατόρια είναι ενεργό το σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, επιβραβεύοντας με βαθμούς τις συναλλαγές με κάρτες, σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Το σχέδιο ανταμοιβή παρέχει την ευκαιρία στον κάτοχο να συγκεντρώνει αυτόματα βαθμούς, κάθε φορά που χρησιμοποιεί την κάρτα του στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Μπορεί επίσης να εξαργυρώνει τους βαθμούς του όποτε το επιθυμεί, φτάνει το υπόλοιπο των βαθμών να έχει αξία πάνω από €5 δηλαδή 500 βαθμούς. Πληροφορίες στο www.antamivi.com.cy ή στην 1Bank στο 800 00 80

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close