Shopping , Fashion & Beauty

Η νέα, ονειρεμένη συλλογή με νυφικά της Έλενας Στρογγυλιώτου

Βρες το νυφικό των ονείρων σου!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2023

To όνομα της έχει ταυτιστεί με τις νυφικές δημιουργίες. Εδώ και τριάντα χρόνια η Έλενα Στρογγυλιώτου, αναδεικνύει τη γυναικεία θηλυκότητα, αντλώντας πηγή έμπνευσης από τις γυναίκες που την εμπιστεύονται για την ξεχωριστή αυτή ημέρα της ζωής τους.

Η νέα bridal collection Elena Srongyliotou 2023, είναι αφιερωμένη στην σύγχρονη δυναμική γυναίκα, η οποία αναζητεί μια νυφική δημιουργία που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ της.

thumbnail_STRONGYLIOTOU BRIDAL (3).jpg

Εστιάζοντας στις καθαρές γραμμές, η Έλενα Στρογγυλιώτου αναδεικνύει μέσα από τις δημιουργίες της, τη μοντέρνα θηλυκότητα, η οποία ταυτίζεται απόλυτα με τη διαχρονική φιλοσοφία της σχεδιάστριας, να εστιάζει στη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας.

thumbnail_STRONGYLIOTOU BRIDAL (3).jpg

Δίνοντας έμφαση, όπως πάντα στα υψηλής ποιότητας υλικά, στα πολυτελή υφάσματα που επιλέγει η ίδια από το Παρίσι και στην άψογη ραφή που αγγίζει την τελειότητα, η σχεδιάστρια προτείνει μέσα από την bridal collection 2023, δημιουργίες που αναδεικνύονται μέσα από τις τάσεις της σεζόν και ανταποκρίνονται στην αισθητική κάθε γυναίκας.

thumbnail_STRONGYLIOTOU BRIDAL (5).jpg

Τα κεντημένα υφάσματα με χάντρες ή κρύσταλλα Swarovski αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα δίνοντας αύρα πολυτέλειας και glam και δημιουργούν κομψές σιλουέτες.

STRONGYLIOTOU BRIDAL (20).jpg

Η μεταξωτή οργάντζα συνθέτει αέρινες δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από ρευστότητα και μεταμορφώνονται σε κάθε κίνηση.

Τα προκάρ υφάσματα με τις ανάγλυφες υφές, δημιουργούν γεωμετρικές σιλουέτες σε μίνιμαλ αισθητική.

thumbnail_STRONGYLIOTOU BRIDAL (10).jpg

Η δαντέλα Guipure με ελαφρύ κέντημα, αναδεικνύει τον ρομαντισμό και ταυτόχρονα τον δυναμισμό, με τις διαφάνειες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο χοντρός ταφτάς, συνθέτει εντυπωσιακά σχέδια με volume και ιδιαίτερα shapes.

Εστιάζοντας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε υφάσματος, η Έλενα Σρογγυλιώτου αφήνει τη φαντασία και το ταλέντο της να την οδηγήσουν στους πιο κομψούς συνδυασμούς. «Για να σχεδιάσω ένα νυφικό αυτό που κάνω αρχικά είναι να “ακούσω” το ύφασμα, να το αφήσω να μου πει τι σχήμα θέλει να γίνει. Και ύστερα θα δω τι μοτίβο έχει. Αυτό το μοτίβο πρέπει να επεκταθεί και στον ώμο ώστε να το αναδείξω με κάποια διαφάνεια; Όλα αυτά με καθοδηγούν στην διαδικασία του σχεδιασμού» λέει χαρακτηριστικά η ίδια, περιγράφοντας τον τρόπο που σχεδιάζει.

thumbnail_STRONGYLIOTOU BRIDAL (14).jpg

Ανάμεσα στη νέα της bridal collection 2023 περιλαμβάνονται στράπλες δημιουργίες που αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα και αναδεικνύουν σχεδόν κάθε σωματότυπο, χαλαρές δημιουργίες σε γραμμή Α, που δίνουν αριστοκρατική αύρα σε κάθε γυναίκα αλλά και off the shoulder και οι one shoulder νυφικά που κολακεύουν τους ώμους. Επιπλέον η συλλογή περιλαμβάνει δημιουργίες με V μπούστο και διαφάνειες, στρογγυλό και τετράγωνο καρέ, σχέδια με ανοιχτή πλάτη και cut outs.

Κάθε δημιουργία της συλλογής αποτελεί έργο τέχνης και μπορεί η κάθε γυναίκα να τη δει από κοντά και να τη δοκιμάσει στο ατελιέ της σχεδιάστριας, η οποία αναλαμβάνει προσωπικά τη δημιουργία ενός νυφικού και έχει συνεχή επαφή με τις πελάτισσες της σε όλη την διαδικασία, από το πρώτο ραντεβού, μέχρι το σχεδιασμό, τις πρόβες και την παράδοση.

STRONGYLIOTOU BRIDAL (19).jpg

Για την Έλενα Στρογγυλιώτου η κάθε νύφη πρέπει να είναι και να αισθάνεται μοναδική, ως εκ τούτου με την εμπειρία και το ταλέντο της θα την καθοδηγήσει προκειμένου να κάνει την καλύτερη επιλογή. Έτσι το κάθε σχέδιο της συλλογής προσαρμόζεται και εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό, προσαρμοσμένο στο σωματότυπο της κάθε γυναίκας. «Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και στο χαρακτήρα και στο σώμα και τον αντιμετωπίζω με αυτό τον τρόπο. Δεν θα προτείνω σε όλες τις νύφες τα ίδια σχέδια, η κάθε μια τους με καθοδηγεί και με εμπνέει» λέει η ίδια.

Ως εκ τούτου, εάν μια γυναίκα επιθυμεί το νυφικό της να συνδυάζει στοιχεία από δυο διαφορετικά σχέδια της συλλογής, μπορεί να γίνει δεδομένου ότι τα υλικά ταυτίζονται μεταξύ τους και δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα. Επίσης κάθε σχέδιο της συλλογής μπορεί να εξελιχθεί με βάση τα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. Εάν οι δημιουργίες της συλλογής δεν ανταποκρίνονται πλήρως στο σωματότυπο μιας γυναίκας η Έλενα Σρογγυλιώτου, θα δημιουργήσει για αυτήν το κατάλληλο σχέδιο.

thumbnail_STRONGYLIOTOU BRIDAL (1).jpg

Για την ανάδειξη της νέας bridal collection 2023, η Έλενα Στρογγυλιώτου δημιούργησε μια elegant καμπάνια με πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο Maria Gojkovic. Τη φωτογράφηση της καμπάνιας ανέλαβε ο κορυφαίος fashion photographer Χάρης Κυπριανού και το styling η Σοφία Ευσταθίου. Το μακιγιάζ δημιούργησε η ταλαντούχα make up artist Ilona Garamvolgyi και το hair look ο Πανίκκος Τσουλούπας από το Le Loft. Tα κοσμήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην φωτογράφηση είναι Swarovski. Το concept και η οργάνωση της καμπάνιας φέρει την υπογραφή της Out of the Blue Creative Communications.

INFO: Δείτε από κοντά τη νέα Bridal Collection 2023 στο ατελιέ της Έλενας Σρογγυλιώτου, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, 1077 Λευκωσία. Τηλ.: 22766969.

Social media accounts ● Facebook: elena.strongyliotou ● Instagram: elena.strongyliotou

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close