News , Guide

Η Lidl Food Academy μάς πάει ένα πεντανόστιμο, vegan ταξίδι γεύσεων

Το vegan και το vegetarian φαγητό γίνονται η πιο νόστιμη επιλογή

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2023

Μπορεί να νηστεύεις, να αποφάσισες να αλλάξεις οριστικά τις διατροφικές σου συνήθειες ή απλά να θέλεις ένα detox από το κρέας και τα ζωϊκά προϊόντα. Όποιο κι αν ισχύει από τα τρία, το σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται ούτε να ψάξεις πολύ, ούτε να στερηθείς κάτι, γιατί η Lidl Food Academy είναι εδώ για να σε γεμίσει επιλογές.

Η επιθυμία για μία διατροφή με περιορισμένα ή καθόλου ζωϊκά προϊόντα δεν είναι απλά μία τάση, είναι τρόπος ζωής. Αν επιλέξεις να τον ακολουθήσεις, έχεις μία πληθώρα από επιλογές που θα ανανεώσουν και θα εξελίξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι το φαγητό, και η Lidl Food Academy συμβάλλει ακριβώς σ’ αυτό.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει με δύο υπέροχα μαθήματα - «Όσπρια αλλιώς» και «Χορτοφαγικές συνταγές της Μέσης Ανατολής» - η Lidl Food Academy στοχεύει όχι μόνο να μας γεμίσει με ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής για vegan και χορτοφάγους, αλλά και έμμεσα ή άμεσα, να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτές τις διατροφικές συνήθειες.

Αυτό είναι προφανές και από την αφοσίωση της Lidl στα vegan προϊόντα που όχι μόνο χρησιμοποιεί στα μαθήματα, αλλά προσφέρει και στα καταστήματά της. Πιο πρόσφατη προσθήκη της Vemondo, μίας μάρκας με ποικιλία από νόστιμες vegan επιλογές που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Δεν είναι παράξενο, όμως, που η Lidl Food Academy προβάλλει τις πιο εναλλακτικές και δελεαστικές συνταγές για χορτοφάγους και vegan. Από το 2015 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της, βασικός της άξονας είναι η προβολή και η προώθηση ενός υγιεινού και πλέον ακόμα πιο συνειδητού και βιώσιμου τρόπου ζωής και συνεπώς διατροφής, πάντα με τη χρήση φρέσκων πρώτων υλών, στην πληθώρα τους από Κύπριους παραγωγούς.

Με τα μαθήματα της Lidl Food Academy, οι γευστικοί μας κάλυκες θα ταξιδέψουν σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, στις πιο νόστιμες επιλογές φαγητών του κόσμου, από τα θρυλικά εορταστικά ελληνικά τραπέζια του Πάσχα μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, χωρίς να συναντήσουν το κρέας, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως αν είσαι vegan ή χορτοφάγος δεν χρειάζεται να θυσιάζεις την ποιότητα ή την γεύση του φαγητού.

Ποιος περίμενε πως το Πάσχα δεν χρειάζεται να απολαμβάνουν φαγητό μόνο οι κρεατοφάγοι; Στις 8 Απριλίου το μάθημα είναι αφιερωμένο στο Πάσχα των vegan.

Ακολούθως, τον Μάιο πρόκειται να αναθεωρήσουμε την ιδέα που έχουμε για το street food. Η αλήθεια είναι πως όταν ακούμε «street food» μάς έρχονται στο μυαλό διάφορες επιλογές. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η ώρα να γνωρίσουμε ένα εναλλακτικό street food, που θα ικανοποιήσει τους vegan και χορτοφάγους, με ιδέες φαγητών «από τους δρόμους του κόσμου, στη Lidl Food Academy».

Το γαστρονομικό vegan ταξίδι συνεχίζεται στις 2 Σεπτεμβρίου, με χορτοφαγικές συνταγές της Μέσης Ανατολής και στις 7 Οκτωβρίου με ένα best of της vegan Ινδικής κουζίνας.

Αν είσαι χορτοφάγος και αγαπάς την ιταλική κουζίνα, στις 4 Νοεμβρίου θα εμπλουτίσεις τις μαγειρικές σου γνώσεις με συνταγές κατάλληλες για ‘σένα.

Μπορείς να λάβεις μέρος στα εργαστήρια, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

880x660 (1).jpg

Ο τρόπος διατροφής μας, άλλωστε, έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στην υγεία μας αλλά και στο περιβάλλον. Γι' αυτό η Lidl έχει πλέον υιοθετήσει μία διεθνή σειρά μέτρων που έχει σχεδιαστεί για την υποστήριξη της συνειδητής διατροφής: Αναπτύσσοντας την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει και την επικοινωνία της γύρω από τα υγιεινότερα προϊόντα, η discount αλυσίδα λιανεμπορίου τροφίμων στοχεύει να διευκολύνει τους πελάτες να λαμβάνουν στο μέλλον συνειδητές αποφάσεις αγοράς υγιεινών και βιώσιμα παραγόμενων προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της Lidl για τη συνειδητή διατροφή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

team.lidl.com.cy
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Paid partnership with Lidl Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close