9 April 2023
Things to do με το παιδί , Παιδί

Το Πάσχα αρχίζει στον κήπο της Lidl Food Academy με μία ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους

Η Lidl Food Academy φοράει τα πασχαλινά της και γίνεται ξανά σημείο χαράς

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2023

Μυρωδιές που ανοίγουν την όρεξη, πασχαλινά εδέσματα που αγαπάμε, χαρούμενες παιδικές φωνές και δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν, σε μία μέρα που θα μείνει αξέχαστη τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς.

Η Lidl Food Academy ανοίγει τις πόρτες της στις 9 Απριλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και γίνεται ξανά ένας χώρος που προκαλεί χαρά, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει στις γιορτινές μέρες (και όχι μόνο).

Η βιτρίνα και ο χώρος της Ακαδημίας φοράνε τα πασχαλινά τους. Η μουσική ανεβάζει τη διάθεση, ενώ τα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν μαγειρεύοντας με τους σεφ της Ακαδημίας, αλλά και συμμετέχοντας σε διάφορες παιδικές δραστηριότητες..

Εδέσματα Favorina θα μετατρέπονται μπροστά στα μάτια μας σε έργα τέχνης από τους έμπειρους μάγειρες και ζαχαροπλάστες της Ακαδημίας, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διακοσμήσουν πασχαλινά donuts και cupcakes.

Επιπλέον, η μέρα γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη με κληρώσεις, από τις οποίες μπορείς να κερδίσεις εντυπωσιακά πασχαλινά καλάθια με προϊόντα Lidl, αρκεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην είσοδο της Ακαδημίας.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy. Αξίζει να μείνετε συντονισμένοι, μιας και η Ακαδημία ετοιμάζει -αρκετά συχνά- πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους.

Paid partnership with Lidl Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close