22 April 2023
News , Guide

Ανακοινώθηκε το πρώτο Cyprus Music Video Festival

Μια μεγάλη γιορτή της τέχνης των μουσικών βίντεο, έρχεται στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2023

Η «Cult Experiences» ανακοίνωσε το πρώτο ετήσιο Cyprus Music Video Festival 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2023 στον Τεχνοχώρο ΕΘΑΛ στη Λεμεσό.

Διαθέτοντας μια ολόκληρη μέρα μουσικών και κινηματογραφικών δραστηριοτήτων, το φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει μια γεμάτη δράση γιορτή της τέχνης των μουσικών βίντεο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει δικτύωση, προβολές μουσικών βίντεο, φωτογραφίες και συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί, τελετή απονομής βραβείων και live jam session.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε κατηγορίες όπως Καλύτερο μουσικό βίντεο, Καλύτερο Ελληνικό μουσικό βίντεο, Καλύτερο Ξενόγλωσσο μουσικό βίντεο, Καλύτερη Χορογραφία, Καλύτερο Τραγούδι, Καλύτερη Σκηνοθεσία και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, το Cyprus Music Video Festival είναι ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ για τους δημιουργούς και τους λάτρεις του μουσικού βίντεο στην Κύπρο. Το φεστιβάλ στοχεύει να γιορτάσει την τέχνη των μουσικών βίντεο, τη χαρά της μουσικής και το πάθος για τη δημιουργία κινηματογράφου και βίντεο. Εκτός από τη προβολή των μουσικών βίντεο στη μεγάλη οθόνη, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανή μουσική από τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ και άλλους καλλιτέχνες.

«Εκτιμούμε τη δουλειά σας και σας δίνουμε χώρο στην πλατφόρμα μας για προβολή σχετικά με τη μουσική σας, τα βίντεό σας και τα νέα από την δουλειά σας», είπε ο εκπρόσωπος του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την «Cult Experiences», μια νέα, καινοτόμα εταιρεία που βοηθά παραγωγούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σεναριογράφους, μουσικούς, χορευτές και πολλούς άλλους καλλιτέχνες να επιδείξουν τη έργο τους..

Η "Cult Experiences" συνεργάζεται με την Beach ave. Productions και την Wave Barrel Records, και αναζητά περισσότερους συνεργάτες για να φέρει νέες πολιτιστικές εμπειρίες στην Κύπρο.

Για να υποβάλουν ένα μουσικό βίντεο και να συμμετάσχουν στο #CMVF2023, οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το FilmFreeway, τον #1 ιστότοπο στον κόσμο για συμμετοχή σε φεστιβάλ κινηματογράφου και δημιουργικούς διαγωνισμούς.

https://filmfreeway.com/CyprusMusicVideoFestival23

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ θα διατεθούν αργότερα, όπως αργότερα θα γίνει και η ανακοίνωση των κριτών του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ στη διεύθυνση www.cyprusmusicvideofestival.com .

Επικοινωνία:

Cyprus Music Video Festival

Email: savvas@cultexperiences.com, konstantinos@cultexperiences.com

Ιστοσελίδα: www.cyprusmusicvideofestival.com , www.cultexperiences.com

@cult_experiences @beachave.productions @wavebarrelrecords

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close