Eating News , Εστιατόρια

Ένα ρομαντικό εστιατόριο για φαγητό και κοκτέιλ, με ειδυλλιακή θέα

Η γευστική και οπτική απόλαυση ενώνονται

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2023

Την ώρα που τα χρώματα του ουρανού γίνονται πιο βαθιά και πιο ζεστά, στο μπαλκόνι του εστιατορίου The Deck στην Αγία Νάπα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να χαθούν στη θέα, να δειπνήσουν και να πιουν το κοκτέιλ τους, με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

The Deck Terrace Restaurant (1).jpg


Το κομψό εστιατόριο θα το συναντήσεις στο Alion Beach Hotel, ένα από τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου, όπου το The Deck σε καλεί να αφεθείς στις αισθήσεις σου και δεν έχουν άδικο. Μόλις φτάσεις εκεί θα το διαπιστώσεις, καθώς πρόκειται για έναν χώρο-όνειρο που θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Ο χώρος αποπνέει οικειότητα, ενώ η θέα στον ορίζοντα είναι μαγευτική. Ο αρμονικός συνδυασμό των χρωμάτων του έναστρου ουρανού και των νερών είναι χαρακτηριστικά που αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό δείπνο, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

The Deck Terrace Restaurant (2).jpg


Παράδεισος γαστρονομικών εμπειριών

Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό σκηνικό που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα καλό και ποιοτικό δείπνο. Στη βεράντα του The Desk οι θαμώνες απολαμβάνουν πιάτα ευφάνταστης αισθητικής και ασύλληπτης νοστιμιάς. Το μενού του περιλαμβάνει μεσογειακές νοστιμιές και γκουρμέ πιάτα, επιλογές που αφήνουν ικανοποιημένο κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Φυσικά, το μενού διαθέτει νόστιμες προτάσεις για τους χορτοφάγους και τους vegans.

The Deck Terrace Restaurant (5).jpg


Στον κατάλογο των κρασιών θα βρεις προτάσεις από τον κυπριακό, τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, που θα ολοκληρώσουν τη γευστική απόλαυση, ενώ τα κοκτέιλ που προτείνει το The Deck θα σoυ προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Εάν κάποιος θέλει βέβαια, μπορεί να ζητήσει και κάποιο ποτό το οποίο να είναι προσαρμοσμένο στις γευστικές του προτιμήσεις. Το προσωπικό είναι πρόθυμο και καλά καταρτισμένο για να βοηθήσει στις επιλογές.

Στο εστιατόριό του, -εκτός από τη μαγική θέα και τις μοναδικές γεύσεις που θα δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη νύχτα- ευχαριστημένο θα σε αφήσει και το εξαιρετικό του σέρβις, εξ ου και κατατάσσεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Το The Deck ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 7 Απριλίου και συνιστάται κράτηση εκ των προτέρων για το δείπνο.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν καλώντας στο Alion Beach Hotel στο 23 722900 ή μέσω της σελίδας του Facebook.

Facebook: The Deck Restaurant Ayia Napa
Instagram: thedeck_byalion

The Deck Terrace Restaurant (4).jpg


Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close