Cinema: Τα Καλύτερα

Super Mario Bros. The Movie

Μια νέα περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή υδραυλικό της ποπ κουλτούρας

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2023

Για πρώτη φορά, δύο θρυλικές εταιρείες της βιομηχανίας του θεάματος, το στούντιο Illumination και η Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το "Super Mario Bros. The Movie", μία νέα περιπέτεια για τη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή υδραυλικό της ποπ κουλτούρας εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Βασισμένη στον κόσμο των κλασικών παιχνιδιών του Mario της Nintendo, η ταινία μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό, πρωτόγνωρο, νέο σύμπαν με μία καταιγιστική και εντυπωσιακή κωμωδία.

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Aaron Horvath και Michael Jelenic συγκεντρώνει ένα εκπληκτικό κωμικό καστ με τις φωνές των Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black. Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη.

Διάρκεια: 92'. Πρεμιέρα: 6 Απριλίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close