17-24 May 2023
Μουσική , Συναυλίες & Events

Μπλε και Ευρυδίκη για δύο εμφανίσεις στη Λεμεσό

Ντουέτα έκπληξη και τραγούδια που αγαπήσαμε

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2023

Το Vinylio wine etc και οι Notes ( Duet και εμείς ) μάς προσκαλούν σε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική!

Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής σκηνής ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη Λεμεσό, τις Τετάρτες 17 & 24 Μαΐου στις Νότες - Λεμεσό.

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση μάς παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα "έκπληξη", ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική "front woman" Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

"Άκου τη Ζωή" είναι ο τίτλος του νέου ντουέτου που ετοιμάζουν πυρετωδώς στο στούντιο οι Μπλε και το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει με τις φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας! Το πρώτο ντουέτο κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για τη διασκευή του "Πόσο λίγο με ξέρεις", σε μουσική και στίχους Γιώργου Θεοφάνους, η οποία πήρε πολύ καλές κριτικές και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και Μπλε, αποζημιώνοντας τους fans και των δύο, που ζητούσαν επίμονα - εδώ και πολύ καιρό - αυτήν τη συνεργασία.

Ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη της Ευρυδίκης και των Μπλε για τη μουσική!

Πληροφορίες στο 99300430.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close