Eating News , Εστιατόρια

Henry’s: Η νέα λαχταριστή εμπειρία brunch στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2023

Το Henry’s, το νέο νεανικό και κομψό ολοήμερο σημείο συνάντησης, ένας χώρος εμπνευσμένος από διάσημες μπρασερί, άνοιξε τις πόρτες του την 1η Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα και κάνει ήδη τη διαφορά στην εμπειρία brunch με το μοναδικό και λαχταριστό μενού του.

Όλα τα πιάτα brunch του Henry’s έχουν μια μοναδική πινελιά που στοχεύει στην απόλυτη ευχαρίστηση. Από το Henry's Florentine, το οποίο περιλαμβάνει αυγά ποσέ με σολομό, σπαράγγια ragù, σάλτσα Béarnaise από παντζάρια, μέχρι το Morning Crunch—τα λαχταριστά αυγά με ιαπωνική τριμμένη φρυγανιά, κατσικίσιο τυρί με ξηρούς καρπούς και τσιπς ταπιόκας, το Henry's έχει κάτι για όλους.

Αν έχετε όρεξη για κάτι γλυκό και τολμηρό, δοκιμάστε τις τηγανίτες από ενεργό άνθρακα! Οι Charcoal Pancakes είναι φτιαγμένες για φρέσκα, ανοικτά μυαλά, που τους αρέσει να δοκιμάζουν καινούριες εμπειρίες και απολαύσεις! Καλύπτονται με κρεμώδη σάλτσα λευκής σοκολάτας, με μπλε σπιρουλίνα, τάρτα από ανάμεικτα μούρα και αρωματική κρέμα βανίλιας.

Και αν ψάχνετε κάτι για να μοιραστείτε με την παρέα, τους συνεργάτες ή το άλλο σας μισό, τo Βrunch Tower είναι η τέλεια επιλογή—ένας πύργος από λιχουδιές.

Αλλά δεν είναι μόνο το φαγητό που κάνει το Henry's τον τέλειο προορισμό για brunch. Η εξωτερική βεράντα με την υπέροχη ατμόσφαιρα είναι το τέλειο σημείο για να απολαύσετε τη μέρα σας, ειδικά την άνοιξη. Η χαλαρή ατμόσφαιρα θα σας κάνει να θέλετε να μείνετε εκεί για ώρες. Συνοδέψτε ό,τι επιλέξατε με τα ειδικά brunch cocktails και δείτε την εμπειρία αλλιώς!

Το Henry's είναι το τέλειο μέρος για brunch, είτε ψάχνετε για ένα χαλαρό γεύμα τις καθημερινές, είτε για να δημιουργήσετε μαζί του μια πιο επίσημη σχέση τα Σαββατοκύριακα! Γίνεται γρήγορα ένας δημοφιλής προορισμός για όσους αναζητούν μια κομψή ατμόσφαιρα και ένα νόστιμο brunch.

Το επόμενο brunch σας θα είναι αξέχαστο στο Henry’s.

Για κρατήσεις: 22351111
Διεύθυνση: Λεωφ. Μακαρίου ΙΙΙ, 30b, Λευκωσία Για μία πρώτη γεύση από τα μενού: www.henrys.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close