Shopping , News

Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Μαΐου

Πώς θα λειτουργήσουν;

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2023

Η Δευτέρα 1η Μαΐου, είναι αργία και τα malls της Κύπρου μάς καλούν να περάσουμε τη μέρα μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το Check In Cyprus έμαθε πώς θα λειτουργήσουν την αργία της 1ης Μαΐου τα malls της Κύπρου.

Το Nicosia Mall τη Δευτέρα 1η Μαΐου ενημερώνει ότι τα εστιατόρια, οι καφετέριες και οι χώροι ψυχαγωγίας είναι ανοικτά κανονικά! Τα καταστήματα και η υπεραγορά Αθηαινίτης θα είναι κλειστά.

Το Mall of Cyprus στη Λευκωσία ανακοίνωσε ότι την 1η Μαΐου 2023, θα είναι ανοικτά οι καφετέριες, τα εστιατόρια, το arcade και το σινεμά . Τα καταστήματα και η υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα παραμείνουν κλειστά.

Tο My Mall Limassol μάς ενημερώνει ότι τα καταστήματά του θα παραμείνουν κλειστά την 1η Μαΐου, αλλά μπορείτε να επιστεφθείτε τα εστιατόριά του για φαγητό και καφεδάκι, και να ζήσετε πολλές όμορφες στιγμές με όλη την οικογένεια, με τις απίθανές μας επιλογές διασκέδασης!

Το Kings Avenue Mall της Πάφου τη Δευτέρα 1η Μαΐου, οι καφετέριες, τα εστιατόρια και οι χώροι ψυχαγωγίας θα λειτουργούν κανονικά και θα μας περιμένουν! Τα καταστήματα και η υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα παραμείνουν κλειστά.

Όσο δε για το Metropolis Mall στη Λάρνακα τα καταστήματα λιανικής & εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά. Εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα αναψυχής, θα λειτουργούν.

Σχετικά με το Neo Plaza στη διάθεση του κοινού θα βρίσκεται το Volta, οι χώροι εστίασης και μερικά καταστήματα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close