Cinema: Τα Καλύτερα

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Το κύκνειο άσμα του James Gunn για το MCU

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2023

Στο "Guardians of the Galaxy Vol. 3" των Marvel Studios, η αγαπημένη μας ομάδα απροσάρμοστων ψάχνει κάτι διαφορετικό αυτό το διάστημα.

Αφού αποκτούν το Πουθενά από τον Συλλέκτη, βλέπουμε τους Φύλακες να επισκευάζουν τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε ο Thanos, αποφασισμένοι να κάνουν το Πουθενά ένα ασφαλές καταφύγιο, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για όλους τους πρόσφυγες που εκτοπίζονται από το σκληρό σύμπαν.

Όμως, σύντομα, η ζωή τους ανατρέπεται από τον απόηχο του ταραγμένου παρελθόντος του Rocket. Ο Peter Quill, επηρεασμένος ακόμη από την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του γύρω του για μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης του Rocket, που αν δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς, μπορεί να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την ξέρουμε.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία των Marvel Studios από τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη James Gunn, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σκηνοθέτης με την πρώτη ταινία "Guardians of the Galaxy" και έχει πια μεταφερθεί στο στούντιο-ανταγωνιστή της Marvel, ως συν-επικεφαλής των DC Studios.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel, μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο στο franchise Will Poulter. Ο Bautista και η Saldana έχουν δηλώσει ότι έχουν ολοκληρώσει με τους χαρακτήρες τους.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close