Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2023
Στο "Guardians of the Galaxy Vol. 3" των Marvel Studios, η αγαπημένη μας ομάδα απροσάρμοστων ψάχνει κάτι διαφορετικό αυτό το διάστημα.
Αφού αποκτούν το Πουθενά από τον Συλλέκτη, βλέπουμε τους Φύλακες να επισκευάζουν τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε ο Thanos, αποφασισμένοι να κάνουν το Πουθενά ένα ασφαλές καταφύγιο, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για όλους τους πρόσφυγες που εκτοπίζονται από το σκληρό σύμπαν.
Όμως, σύντομα, η ζωή τους ανατρέπεται από τον απόηχο του ταραγμένου παρελθόντος του Rocket. Ο Peter Quill, επηρεασμένος ακόμη από την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του γύρω του για μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης του Rocket, που αν δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς, μπορεί να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την ξέρουμε.
Πρόκειται για την τελευταία ταινία των Marvel Studios από τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη James Gunn, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σκηνοθέτης με την πρώτη ταινία "Guardians of the Galaxy" και έχει πια μεταφερθεί στο στούντιο-ανταγωνιστή της Marvel, ως συν-επικεφαλής των DC Studios.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel, μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο στο franchise Will Poulter. Ο Bautista και η Saldana έχουν δηλώσει ότι έχουν ολοκληρώσει με τους χαρακτήρες τους.
Σχετικά
Mother Mary
Η Anne Hathaway πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή εξερεύνηση της δόξας και της ταυτότητας
A Magnificent Life
Ο Sylvain Chomet ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του θρυλικού συγγραφέα και σκηνοθέτη Marcel Pagnol
Το Μυστικό του Δάσους
Ένα ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ των Μάκη Τσούφη και Στέλιου Ορφανίδη
Primavera
Η ιστορία του Vivaldi και των μαθητριών του στο ορφανοτροφείο που ανέδειξε τις κορυφαίες μουσικούς της εποχής
Σμαράγδα – I Got Thick Skin and I Can’t Jump
Μια συγκινητική ιστορία αυτογνωσίας από τον Αιμίλιο Αβραάμ με πρωταγωνίστρια την Νιόβη Χαραλάμπους
All That’s Left of You
Ένα συγκλονιστικό δράμα -γυρισμένο και στην Κύπρο- για τη μνήμη, την απώλεια και την επιβίωση
"Sinners" στο Πάνθεον Λευκωσίας
Με τον Michael B. Jordan να δίνει ρεσιτάλ (διπλής) ερμηνείας και να κερδίζει το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου
Τελευταία κλήση
Το φιλμ εμπνέεται από την υπόθεση του Σορίν Ματέι που σόκαρε την Ελλάδα πριν 28 χρόνια