News , Guide

Σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας στο «μενού» του καιρού

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2023

Σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες θα περιλαμβάνει για το επόμενα 24ωρα το «μενού» του καιρού, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας. 

Συγκεκριμένα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά ωστόσο, τοπικά στα βόρεια, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και την Κυριακή περαιτέρω μικρή πτώση, για να κυμανθεί, κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close