Cinema: Τα Καλύτερα

Love Again

Priyanka Chopra Jonas και ο Sam Heughan πρωταγωνιστούν δίπλα στη θρυλική Celine Dion-στον πρώτο της κινηµατογραφικό ρόλο.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2023

Πώς θα σου φαινόταν αν ένα τυχαίο μήνυμα στο κινητό οδηγούσε στον έρωτα της ζωής σου;

Σε αυτήν την ρομαντική κομεντί, η Mira Ray, ενώ βρίσκεται σε βαθύ πένθος μετά το θάνατο του αρραβωνιαστικού της, στέλνει μία σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του, χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός αυτός έχει μεταφερθεί στο νέο εταιρικό τηλέφωνο του Rob Burn.

Ο δημοσιογράφος Rob εντυπωσιάζεται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα. Όταν του αναθέτουν να γράψει ένα άρθρο για τη Celine Dion (που υποδύεται τον εαυτό της), ζητάει τη βοήθειά της προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει την Mira από κοντά... και να της κλέψει την καρδιά.

Με πρωταγωνιστές τους Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan και Celine Dion (στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο), το "Love Again" σε σκηνοθεσία Jim Strouse, βασίζεται στο µυθιστόρηµα της Sofie Cramer. Είναι η δεύτερη φορά που αυτή η ροµαντική ιστορία µεταφέρεται στη µεγάλη οθόνη, µε πρώτη τη γερµανική ταινία "SMS für Dich".

Το φιλμ περιλαμβάνει 11 τραγούδια της Celine Dion που ταιριάζουν απόλυτα με την ιστορία, ενώ συμμετέχει και ο Nick Jonas, ο οποίος υποδύεται ένα από τα καταστροφικά ραντεβού της συζύγου του, Priyanka Chopra Jonas.

Διάρκεια: 120'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close