Eating News , Εστιατόρια

Τρία στέκια για μπίρα και καλή παρέα!

Στέκια για κάθε εποχή με υπέροχες γεύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2023

Κοντεύει καλοκαιράκι! Ώρα για μπίρα παραλιακά ή στην πρωτεύουσα. Διαλέξαμε 3 στέκια για μπίρες, χαλάρωση, καλή παρέα και όμορφες στιγμές.

HRC Craft Beer_SM_1.jpg

Hard Rock Cafe Ayia Napa
Δύο νεαροί Αμερικανοί, ο Ισαάκ Τρίγκερ και ο Πίτερ Μόρτον, συναντήθηκαν το 1960 στο Λονδίνο. Και οι δυο λάτρεις του rock ‘n’ roll, αναζητούσαν ένα αυθεντικό, Αμερικανικό μπέργκερ, χωρίς όμως επιτυχία. Τότε αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μαγαζί με αμερικανική κουζίνα, όπου θα σέρβιραν νόστιμα μπέργκερς, άφθονες μπύρες και κοκτέιλ. Έτσι λοιπόν, στις 14 Ιουνίου 1971 άνοιξαν το πρώτο Hard Rock Cafe στο Λονδίνο, το οποίο σύντομα μετατράπηκε στο αγαπημένο στέκι των διασημοτήτων και όχι μόνο.

Πλέον μπορείτε να απολαύσετε και στο Hard Rock Cafe Ayia Napa το Original Legendary® Burger, το πρώτο εκείνο μπέργκερ που ενέπνευσε τη δημιουργία του Hard Rock brand. Συνοδεύστε το με μια δροσιστική μπίρα μέσα σε συλλεκτικό ποτήρι pint ή pilsner αλλά και με μοναδικά signature cocktails. Στο τέλος της επίσκεψης σου, μην ξεχάσεις να περάσεις από το Rock Shop® για να αποκτήσεις και εσύ το αναμνηστικό σου φανελάκι Hard Rock Cafe.

BEER & ΒEER
Σε ένα κλασικό και ζεστό περιβάλλον που θυμίζει μπυραρία της Βαυαρίας, μπορείς να γευτείς ένα από τα 200 διαφορετικά είδη μπύρας. Η ιστορία αιώνων που κουβαλούν τα brands τα οποία εκπροσωπεί, έχει καταστήσει την μπυραρία ένα χώρο που όλοι επιλέγουν για το καθημερινό τους συναπάντημα!

mpires.jpg

TGI Fridays
Το 1965, ένας πωλητής αρωμάτων στη Νέα Υόρκη, ο Άλαν Στίλμαν, μπαίνει σε ένα αδιάφορο μπαρ στην First Avenue και 63η οδό και αποφασίζει να το μετατρέψει στον απόλυτο προορισμό για πάρτυ, όπου μοντέλα και αεροσυνοδοί που διέμεναν τότε στην περιοχή θα μπορούσαν να γνωρίσουν καινούριο κόσμο και να διασκεδάσουν. Σύντομα το ταπεινό εκείνο μπαράκι μετατράπηκε σε μεγάλη επιτυχία, με το όνομα TGI Fridays™.

Σήμερα, το Fridays™ είναι αγαπημένος προορισμός για παρέες και οικογένειες όπου μπορούν να απολαύσουν χορταστικά και γευστικά πιάτα, άφθονα κοκτέιλ, μοναδικές μπύρες αλλά και τα πιο συναρπαστικά επιδόρπια.

Στην Κύπρο, το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays, άνοιξε στο κέντρο της Λευκωσίας, το 1996 και από τότε αποτελεί έναν in προορισμό για μικρούς και μεγάλους σε όλη την Κύπρο. Με εννέα πλέον εστιατόρια, 3 στη Λευκωσία, (Diagorou City Centre, Mall of Cyprus & Nicosia Mall), 3 στη Λεμεσό (Εναέριος, MyMall & Μαρίνα Λεμεσού), 2 στη Λάρνακα (Finikoudes & Metropolis Mall) και 1 στην Πάφο (Kings Avenue Mall), έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε οποιαδήποτε μέρα, επικά μπέργκερς, μοναδικά platters για την παρέα αλλά και νόστιμα κυρίως πιάτα με την αυθεντική σάλτσα Fridays™ Signature Glaze.

Όλα αυτά βέβαια μπορείτε να τα απολαύσετε σε επιχειρήσεις στις οποίες είναι ενεργό το σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, που επιβραβεύει με βαθμούς τις συναλλαγές με κάρτες, σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Το σχέδιο παρέχει την ευκαιρία στον κάτοχο να συγκεντρώνει αυτόματα βαθμούς, κάθε φορά που χρησιμοποιεί την κάρτα του στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Μπορεί επίσης να εξαργυρώνει τους βαθμούς του όποτε το επιθυμεί, φτάνει το υπόλοιπο των βαθμών να έχει αξία πάνω από €5 δηλαδή 500 βαθμούς. Πληροφορίες στο www.antamivi.com.cy ή στην 1Bank στο 800 00 80.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close