News , Guide

Η Louis Hotels απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία

Τα Cyprus Tourism και Estia Awards βράβευσαν τη Louis Hotels

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2023

Η Louis Hotels κατέκτησε ακόμα μια αναγνώριση, καθώς διακρίθηκε στα πρόσφατα βραβεία Boushias Cyprus, αποσπώντας τρία σημαντικά βραβεία.

Συγκεκριμένα κατά την επίσημη απονομή η Louis Hotels απέσπασε ασημένιο βραβείο στα Cyprus Tourism Awards για την ιστοσελίδα των Louis Hotels, καθώς και δύο Estia Awards, ένα ασημένιο για το εστιατόριο Akakiko στην κατηγορία ασιατικής κουζίνας και ένα χάλκινο για το εστιατόριο Elliniko στην κατηγορία ελληνική κουζίνα.

Οι εν λόγω διακρίσεις αποτελούν απτή αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας της Louis Hotels, η οποία συνεχώς εξελίσσεται προσαρμοζόμενη στα νέα δεδομένα με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την άρτια εξυπηρέτηση του κοινού.

Το ασημένιο βραβείο, Cyprus Tourism Awards, για την ιστοσελίδα της Louis Hotels παρέλαβε η κ. Σαμάνθα Ανδριανού, E-Commerce Supervisor της Louis Hotels. Η βραβευμένη πλέον ιστοσελίδα των Louis Hotels αναγνωρίστηκε για την αριστεία της στον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά της, καθώς παρέχει στους χρήστες μια ευέλικτη και πρακτική διαδικτυακή εμπειρία. Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα σημαντικό και εύχρηστο εργαλείο για τους επισκέπτες, ώστε να ενημερώνονται για όλα τα νέα που αφορούν στα ξενοδοχεία του ομίλου, να κάνουν κρατήσεις, αλλά και να εξερευνούν τους προορισμούς όπου εδρεύουν τα Louis Hotels. Όσοι πελάτες μάλιστα κάνουν την κράτησή τους μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, μπορούν να επωφεληθούν 5-10% επιπρόσθετη έκπτωση με την δωρε΄να εγγραφή τους στο MyLH loyalty club της Louis Hotels.

11.jpg

Πέρα από το ασημένιο βραβείο για την ιστοσελίδα της, η Louis Hotels έλαβε επίσης δύο Estia Awards για τα εστιατόρια Akakiko και Elliniko στις κατηγορίες ασιατικής και ελληνικής κουζίνας αντίστοιχα. Τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση των εξαιρετικών γαστρονομικών εμπειριών που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στα Louis Hotels.

Τα βραβεία για το Akakiko και το Elliniko παρέλαβε ο κ. Χαράλαμπος Σόλωνος, Corporate Communications Manager του ομίλου Louis. Ο κ. Σόλωνος δήλωσε ενθουσιασμένος και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό των εστιατορίων που με την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό του έκανε δυνατή την απονομή αυτών των διακρίσεων.

Οι νέες διακρίσεις αποτελούν μεγάλη τιμή για τα Louis Hotels και αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται σε κάθε φιλοξενούμενο επισκέπτη.

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close