News , Guide

Στους 34 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2023

Στους 34 βαθμούς αναμένεται να ανέλθει σήμερα η θερμοκρασία, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, ενώ αύριο αναμένεται μικρή άνοδος στη θερμοκρασία.

Η πρόγνωση του καιρού: 

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία σταδιακά από την Τετάρτη αρχίζει να υποχωρεί.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά θα παρατηρούνται και τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Στο δυτικό μισό του νησιού, θα παρατηρούνται και τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.
Την Παρασκευή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close