Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη στον Πρωταρά που θυμίζει (κάτι από) Μύκονο

Το Montego ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του κι αποτελεί τη νέα super-hot άφιξη

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2023

Το νέο all day bar-restaurant στην περιοχή Περνέρα έρχεται αρχές Ιουνίου, και μας υπόσχεται φαγητό και ποτό σε νησιώτικο περιβάλλον, όπως αρμόζει άλλωστε στην εποχή.

Ο λόγος για το Montego το οποίο «στήθηκε» σε απόσταση μόλις 20 μέτρα μακριά από τη θάλασσα, εφαπτόμενο στον πεζόδρομο του Πρωταρά.

Το εν λόγω μαγαζί, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζεται να φέρει αέρα Μυκόνου, αλλάζοντας τη φυσιογνωμία της περιοχής, κυρίως χάρη στο στυλ του το οποίο παραπέμπει στις Κυκλάδες και δη στο Νησί των Ανέμων.

Τη διακόσμηση έχει αναλάβει ο γνωστός interior Γιώργος Καμηλάρης, ενώ το μαγαζί στο οποίο κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το ξύλο, θα χωρίζεται σε επίπεδα, για να μπορείς να απολαμβάνεις φαγητό, ποτό και διασκέδαση στον ίδιο χώρο!

Όσον αφορά στο μενού, το οποίο φέρει την υπογραφή του chef Ανδρέα Μπασονίδη, αυτό θα έχει μεσογειακή φιλοσοφία, δίνοντας έμφαση στα θαλασσινά, προτείνοντας όμως και sushi αλλά και επιλογές σε special steaks!

Πρόκειται για ένα all day μαγαζί που θα λειτουργείαπό το πρωί για καφέ και brunch, το μεσημέρι θα προσφέρει lunch, ενώ το βράδυ θα συνδυάζει φαγητό και ποτό, προτείνοντας μας και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ μέσα από μία λίστα με 20 signature cocktails.

Στο μενού θα προσφέρονται επίσης γλυκά, κρασί, ακόμα και shisha.

Επίσης, πέρα από φαγητό και ποτό, στο μαγαζί κάθε βράδυ θα παίζει και καλή μουσική, φιλοξενώντας βραδιές με σαξόφωνο και βιολί, αλλά και γνωστούς DJs εξ Ελλάδος!

Το Montego λοιπόν μετράει αντίστροφα για ένα καλοκαίρι γεμάτο γεύσεις, αρώματα και πολύ καλή διάθεση κι υπόσχεται ακόμη περισσότερη διασκέδαση με μυκονιάτικο αέρα!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close