26 May 2023
Eating News , Εστιατόρια

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με ευφάνταστα πιάτα και κοκτέιλ

Δείπνο σε ένα μοναδικό χώρο

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2023

Καλοφτιαγμένα πιάτα εμπνευσμένα από τη δημιουργική γαλλική κουζίνα και μία λίστα ποτών που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Αυτή είναι η γευστική ταυτότητα του Anemi bistrot, το οποίο κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων όσοι επισκέφθηκαν τον σικάτο του χώρο μέχρι σήμερα. Και δεν είναι και λίγοι, μίας και το εν λόγω εστιατόριο το οποίο βρίσκεται εντός του Anemi Concept Store, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, αποτελεί πλέον έναν αγαπημένο προορισμό για καλό φαγητό, με φανατικούς πιστούς που επιστρέφουν στο εστιατόριο ξανά και ξανά.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποί του δεν επαναπαύονται και εξακολουθούν να πρωτοπορούν, δίνοντάς μας κάθε φορά έναν ακόμα λόγο για να το επισκεφθούμε!

Αυτήν τη φορά λοιπόν το Anemi Bistot συμπράττει με την πολυβραβευμένη vodka elit και μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε το τέλειο cocktail and food pairing!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Μαΐου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο set menu, με ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις, οι οποίες θα συνοδευτούν με κοκτέιλ!

Πιο συγκεκριμένα το μενού θα περιλαμβάνει 5 ξεχωριστά πιάτα, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά εξίσου ξεχωριστά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ.


Το γευστικό ταξίδι ξεκινά με ένα amuse bouche που μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ορεκτικά, κυρίως πιάτο και ολοκληρώνεται με τη λαχταριστική μους σοκολάτας. Κάθε πιάτο συνοδεύεται με καλοφτιαγμένα και καλοχτυπημένα κοκτέιλ που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο γαστρονομικό ταξίδι της νύχτας.

Φυσικά, μπορούμε να διαμορφώσουμε το μενού της βραδιάς με βάση τις προτιμήσεις μας και θα μείνουμε και πάλι άκρως ικανοποιημένοι, καθώς το μενού προσφέρει μια γκάμα προτάσεων που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και αφήνει τους κάλυκές μας ευχαριστημένους.

Κάνε την κράτησή σου έγκαιρα και ζήσε μια ακόμα μοναδική εμπειρία στο Anemi.

(25812000) Λεωφ. Αμαθούντος 28, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός.

Δες τον κατάλογο πιο κάτω

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close