Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το ολοκαίνουριο Los Hermanos θα γίνει το μεξικάνικο στέκι σου!

Η αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα του Los Hermanos μόλις έφτασε στο κέντρο του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2023

Στο κέντρο του καλοκαιρινού Πρωταρά, και πιο συγκεκριμένα στη διάσημη οδό Λευκόλλας έκανε την εμφάνισή του ένας χώρος που θα γίνει πόλος έλξης για όσους αγαπούν τις έθνικ κουζίνες. Σε αυτήν τη γειτονιά λοιπόν ήρθε να προστεθεί η μεξικάνικη κουζίνα που υποστηρίζει το εστιατόριο Los Hermanos.

Σε ένα πολύ φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον, με ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια, σομπρέρο να στολίζουν τους τοίχους και τραπέζια να απλώνονται στην ευρύχωρη αυλή που αγκαλιάζεται από όμορφα φυτά, θα απολαύσεις αυθεντικές συνταγές, φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες!

IMG_20230505_142103_774.jpg

Πίνοντας μια παγωμένη μαργαρίτα, ή ένα από τα εύγευστα κοκτέιλ του, μελέτησε τις ελκυστικές προτάσεις του καταλόγου.

Το εκτενές μενού συμπεριλαμβάνει πλούσια ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες, πληθωρικά κυρίως πιάτα, burritos και tacos, πίτσες, ζουμερά ψητά καθώς και εξαιρετικά συνοδευτικά πιάτα και σάλτσες.

Ανάμεσα στα πιάτα που φιγουράρουν στον κατάλογο βρίσκονται και τα nachos Los Hermanos με ψιλοκομμένο κοτόπουλο, τυρί, γουακαμόλε και δροσερή μεξικάνικη σαλάτα Pico de gallo, η σαλάτα Mexicana με βοδινό ή κοτόπουλο, σε τορτίγια, με τυρί, γουακαμόλε, sour cream, και Chipotle's Honey Vinaigrette και τα chimichangas με τραγανή τορτίγια, κοτόπουλο και τυρί, και από πάνω sour cream, σαλάτα Pico de gallo και γουακαμόλε. Ακόμα, δοκίμασε τα διάσημα chicken enchiladas (με tortillas γεμιστές με κοτόπουλο, σος enchiladas και λιωμένο τυρί), τάκος και burrito.

IMG_20230516_212058_960.jpg

Μην σκεφτείς να φύγεις χωρίς να απολαύσεις fajitas, ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα της μεξικανικής κουζίνας! Tα παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα και μυρωδάτα fajitas εδώ σερβίρονται με κοτόπουλο, βοδινό, πάπια, γαρίδες, λαχανικά αλλά και σε έναν σπέλιαλ συνδυασμό που περιλαμβάνει κοτόπουλο, βοδινό και γαρίδες. Δοκίμασε ψητές λωρίδες κρέατος, που τυλίγονται σε τορτίγια με σοταρισμένες πιπεριές, σαλάτα Pico de gallo, sour cream και γουακαμόλε.

Στο μενού ξεχωρίζουν επίσης οι μεξικανικές πίτσες, ανάμεσά τους η Mexicana, η Con Queso και η House Special, οι μεξικάνικες σπεσιαλιτέ όπως το Lamb Barbacoa και το Pork Carnitas.

Επίσης, steaks (rib eye, black angus κ.λπ.), buffalo wings, chicken margarita και πιάτα όπως σολομός και γαρίδες Vera Cruzana σερβιρισμένα με μεξικάνικο ρύζι και σοτέ λαχανικά, μπορούν να ικανοποιήσουν τον καθένα.

IMG_20230505_142106_375.jpg

Στα επιδόρπια ξεχωρίζουν τα κλασικά churros με σάλτσα σοκολάτας και το apple enchilada, με μήλο σε τορτίγια σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια.

Το Los Hermanos συναρπάζει με την αυθεντικότητα και τη νοστιμιά των γεύσεών του και αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα του κανόνα που θέλει οι μεγαλύτερες απολαύσεις να είναι απλές αλλά όχι απλοϊκές, και να στηρίζονται στην ποιότητα.

(99040794 & 99169008) Λευκόλλας 6Α, Πρωταράς. Δ-Κ 16.30-23.00.
Facebook: Los Hermanos
Instagram: Los Hermanos Mexican Restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close