Things to do με το παιδί , Παιδί

8 παιδικά φεστιβάλ με παιχνίδια και πολλές λιχουδιές

Ημέρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και παιχνίδι για τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2023

Τα φεστιβάλ και οι παιδικές γιορτές έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, χαρίζοντας στα παιδιά μας την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να παίξουν και να περάσουν ξεγνοιαστες στιγμές!

Τα πιο κάτω φεστιβάλ/γιορτές θα υποδεχθούν τα παιδιά μας με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε εκεί και να τα απολαμβάνουμε!

Σημείωσε ημερομηνίες και ετοιμάσου:

markus-spiske-7iGWc-0WU4Y-unsplas.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Φεστιβάλ Παιδιού στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, ο Δήμος Λάρνακας και η Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού (ΕΠΕΠ) πραγματοποιούν Φεστιβάλ παιδιού στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας. Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία ψυχαγωγίας για τους μικρούς συμπολίτες μας. Το Φεστιβάλ Παιδιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου, 10.30 - 13.00. Στο Φεστιβάλ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, δωρεάν πρόγραμμα από χορευτικές σχολές και ταχυδακτυλουργούς. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν στις διάφορες γωνιές που βρίσκονται στον χώρο του Φεστιβάλ όπως: ζωγραφική, face-painting, μπαλονοκατασκευές κ.λπ. Ακόμα, θα προσφέρονται δωρεάν χυμοί και νερά.
>> Σάββατο 27 Μαΐου, Δημοτικός Κήπος Λάρνακας, 10.30.


Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού
Ο Δήμος Δρομολαξιάς-Μενεού προσκαλεί τους μικρούς σε μια ημέρα γεμάτη διασκέδαση και ψυχαγωγία, την Κυριακή 28 Μαΐου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Κάμειρος στο Μενεού και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν με πολλές δραστηριότητες. Τα παιδιά θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε διάφορα παιχνίδια όπως Survivor, βαρκούλες, χειροτεχνίες, carousel, face painting κ.ά. Επίσης, θα προσφέρονται δωρεάν ποπ κορν και μαλλί της γριάς.
>> Κυριακή 28 Μαΐου, πάρκο Κάμειρος στο Μενεού, 10.00.

Φεστιβάλ Παιδιού στο Αυγόρου
Το Κ.Σ Αυγόρου και οι Σύνδεσμοι Γονέων των σχολείων της κοινότητας ετοιμάζονται για το Φεστιβάλ Παιδιού 2023. Μια μέρα γεμάτη χαρά και διασκέδαση με μουσική, face painting, bowling, σκοποβολή, φουσκωτά, τουρνουά ποδοσφαίρου, survivor, ψυχαγωγικό πρόγραμμα και άλλα πολλά. Στον χώρο θα πωλούνται σουβλάκια, παπάτες twist, κρέπες, παγωτά, hot dog και ποτά.
>> Κυριακή 28 Μαίου, Κοινοτικό Γήπεδο Αυγόρου, επ. Αμμοχώστου, 11.00. Εισιτήριο: €5 (κλήρωση για φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων)

Φεστιβάλ Παιδιού στο Κίτι

Στo Κίτι την τελευταία Κυριακή του Μάη, τα παιδιά θα περάσουν υπέροχα.
Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού την 1η Ιουνίου και το Κίτι το γιορτάζει διοργανώνοντας την Κυριακή 28 Μαΐου, στο Πάρκο Παναγίας Αγγελόκτιστης, Παιδικό Φεστιβάλ από τις 10.30-15.00. Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει χορούς, παιχνίδια με δοκιμασίες, survivor, διαγωνισμούς με δωράκια, μπαλονοκατασκευές και μουσική.
>> Κυριακή 28 Μαΐου, Πάρκο Παναγίας Αγγελόκτιστης, Κίτι, 10.30.

Δήμος Πέγειας
Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει για τους μικρούς του φίλους το Φεστιβάλ Παιδιού που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέγειας & Σ.Κ.Ε Πέγειας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού λοιπόν, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, ο Δήμος Πέγειας προσκαλεί τους μικρούς της παρέας μαζί με την οικογένεια τους σε ένα φεστιβάλ που θα τους μείνει αξέχαστο. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Βοηθητικό Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας, με κλόουν, φουσκωτά, survivor, εκπλήξεις και άλλα πολλά παιχνίδια. Στον χώρο θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό και ποτό! Ώρα: 16.30-20.30.
>> Πέμπτη 1η Ιουνίου, Βοηθητικό Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας, 16.30.


Τα παιδιά διασκεδάζουν στο χωριό
Ο Πολιτιστικός Όμιλος ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ διοργανώνει και φέτος φεστιβάλ παιδιού και μας δίνει μια ακόμα αφορμή για να πάμε στο χωριό Βορόκληνη στην επαρχία Λάρνακας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ παιδιού με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει χορούς, ταχυδακτυλουργικά από τον John the Magician, "έξυπνα" παιχνίδια, εργαστήρι, το βιβλιοπωλείο «ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ» θα βρίσκεται εκεί με τα βιβλία του, περίπτερο Κοινοτικής Αστυνόμευσης για ενημέρωση και δωράκια, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν με φουσκωτά, παιχνίδια και άλλα. Στον χώρο θα προσφέρεται δωρεάν παγωτό και φρούτα. Θα πωλούνται σουβλάκια, ποτά και άλλες λιχουδιές.
>> Παρασκευή 2 Ιουνίου, χωριό Βορόκληση, επ. Λάρνακας, 18.30.

Ημέρα παιδιού στο Πάρκο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και ο Δήμος Αθηένου προσκαλεί όλα τα παιδιά σε ένα φεστιβάλ που θα τους μείνει αξέχαστο. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα την Παρρακευή 2 Ιουνίου στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου. Τα παιδιά θα περάσουν όμορφα με διάφορες δραστηριότητες όπως μουσική, χορός, ζωγραφική, χειροτεχνίες, υπαίθρια βιβλιοθήκη, φουσκωτό, ξυλοπόδαρος, ρομποτική, παρατήρηση πλανητών και άλλα. Ακόμα, θα προσφέρεται δωρεάν παγωτό.
>> Παρασκευή 2 Ιουνίου στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, 16.00.

Μια ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά
Ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοσίου Νηπιαγωγείου Μιτσερού, με την υποστήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου, διοργανώνει το Φεστιβάλ Παιδιού! Την Κυριακή 25 Ιουνίου, πάμε στο Μιτσερό για μια μέρα γεμάτη, αφιερωμένη στα παιδιά, με φουσκωτά και άλλα παιχνίδια, μουσική, ζωγραφική, μπαλονοκατασκευές, χορό αλλά και πολλές λιχουδιές. Λουκουμάδες, παγωτά, πίτσες, hot dogs, donuts, pop corn και σουβλάκια είναι μόνο μερικά απ' όσα θα μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στην πλατεία του χωριού. Συμμετέχουν: Λαογραφικός Όμιλος Μιτσερού, Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορόν Ενορίας Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας, Ρυθμική Γυμναστική Διαγόρας, Π.Α.Σ. Αγροκηπιάς και Rear Art Dance.
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, Πλατεία Μιτσερού, 16.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close