24 June 2023
Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτή είναι η μεγάλη συναυλία του Fengaros High 2023

Με νεαρούς καλλιτέχνες που θα ενθουσιάσουν

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2023

Η Louvana Records προσκαλεί το κοινό στη μεγάλη τελική συναυλία του Fengaros High 2023 για να γνωρίσει τη νέα γενιά τραγουδοποιών, συνθετών και μουσικών!

Στα πρότυπα του Fengaros Festival, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2023 στο Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου.

Μετά από ανοιχτό κάλεσμα που απηύθυνε η διοργάνωση και ακολούθως μετά από διαδικασία ζωντανών ακροάσεων, έχουν επιλεγεί από την καλλιτεχνική επιτροπή και θα παρουσιάσουν την πρωτότυπη μουσική τους στη σκηνή του High τα συγκροτήματα και σόλο acts: Alexa Michael, Anastasia Williams, Christos Metaxas, μικροοδύσσεια, Nilium και Puzzled. Τη συναυλία θα παρουσιάσει η ηθοποιός Πολυξένη Σάββα και θα κλείσει η Della με τη μπάντα της.
Πληροφορίες/Εισιτήρια:
www.fengaros.com/high

Alexa Michael - Fengaros High 2023.jpg

Στόχος του Fengaros High είναι να προβάλει νεαρούς καλλιτέχνες - γεννημένους την 1η Ιανουαρίου 2004 και αργότερα - να τους εμπνεύσει και να τους δώσει τα πρώτα εφόδια έτσι ώστε να ενταχθούν στην μουσική βιομηχανία. Μέσα από μεγάλο αριθμό αιτήσεων, η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελούμενη από τους Μάριο Τακούσιη (συνθέτης/παραγωγός), Αντωνία Χαραλάμπους (ηθοποιός/σκηνοθέτιδα), Στέλιο Κτόρα (ραδιοφωνικός παραγωγός/εκπαιδευτικός), Άντρεα Σολομωνίδου (μάρκετινγκ μανατζερ), Λευτέρη Μουμτζή (παραγωγός/τραγουδοποιός) και Αντρέα Τραχωνίτη (παραγωγός/ηχολήπτης) επέλεξε τις τελικές έξι παρουσιάσεις που θα διαγωνιστούν στη σκηνή του High.
FB: facebook.com/fengaros IG: instagram.com/fengaros TikTok : tiktok.com/@fengaros

Puzzled - Fengaros High 2023.jpg

Αφού τα έξι συγκροτήματα και σόλο καλλιτέχνες παρουσιάσουν ζωντανά τη μουσική τους στην εντυπωσιακή σκηνή του Fengaros High, τα μέλη της καλλιτεχνικής επιτροπής σε συνδυασμό με ψηφοφορία από το παρευρισκόμενο κοινό θα επιλέξουν τη νικητήρια παρουσίαση η οποία θα ανταμειφθεί με δωρεάν επαγγελματική ηχογράφηση στο Studio eleven63. Το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση στην εκπομπή ‘Eclectic Weekend’ του Jimmy D στον ραδιοφωνικό σταθμό Deejay 93.5, ενώ η νικητήρια παρουσίαση θα εμφανιστεί επίσης στο Fengaros Festival στις 3 Αυγούστου 2023. Όλες οι παρουσιάσεις του Fengaros High θα κινηματογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν στο κανάλι της Louvana Records στο YouTube.

Nilium - Fengaros High 2023.jpg

Χορηγοί: Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού Υφυπουργείου Πολιτισμού, LLPO Law Firm
Υποστηρικτές: StudentLife, Giraffes in the Kitchen, Zedem Media

FENGAROS HIGH 2023 - 24 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου

ONLY FOR STORY - Fengaros High 2023.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close