Μουσική , Music News

Το Τσίρειο στάδιο θα μετατραπεί σε νυχτερινό μαγαζί για ένα βράδυ (video)

Το εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί για τη μεγάλη συναυλία του Νίκου Βέρτη

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2023

Ο Νίκος Βέρτης συμπληρώνει 20 χρόνια λαμπρής καριέρας, γεμάτης επιτυχίες και γιορτάζει με μια μεγάλη περιοδεία σε διάφορες χώρες, αρχίζοντας από την Κύπρο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.

Στον χώρο μάλιστα, για τις ανάγκες της συναυλίας, θα στηθεί μια μεγαλειώδης παραγωγή, με εξαιρετικής ακουστικής ήχο, εντυπωσιακά φώτα και ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που θα επιμεληθεί ο ίδιος ο καλλιτέχνης με τις γνωστές πολύ ψηλές του απαιτήσεις.

Η συναυλία που θα δώσει ο Νίκος Βέρτης στη Λεμεσό θα είναι υψηλών προδιαγραφών. Το στάδιο πέρα από τον κόσμο που θα φιλοξενήσει στην κερκίδα, θα διαμορφωθεί σε έναν τεράστιο και άνετο χώρο διασκέδασης καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου θα τοποθετηθούν καναπέδες και ψηλά τραπεζάκια όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει και να διασκεδάσει με τον μοναδικό καλλιτέχνη απολαμβάνοντας το ποτό του.

Ο Νίκος Βέρτης με ένα άκρως φαντασμαγορικό stage, με πολλά επίπεδα, που όμοιό του δεν έχει στηθεί ποτέ ξανά στην Κύπρο, υπόσχεται σε όλους μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, με μελωδίες και ήχους που θα εντυπωσιάσουν, με φαντασμαγορικά σκηνικά και μπαλέτα, αλλά με πάνω από όλα με τη δική του μοναδική ποιότητα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close