Eating News , Εστιατόρια

Brunch, διά χειρός σεφ Ανδρέα Γιαγκουλλά, σε ένα υπέροχο σκηνικό στο χωριό!

Επειδή τα καλοκαίρια απαιτούν εξόρμηση στο χωριό

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2023

Στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας αλλά και διασκέδασης μας περιμένουν και φέτος, σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά μας, την Κακοπετριά, η οποία τα καλοκαίρια μάς υποδέχεται σε ένα καταπράσινο σκηνικό, δίπλα στον ποταμό, κάτω από το ξενοδοχείο Μύλοι.

Στην Κακοπετριά λοιπόν τα βράδια μας θα γίνουν ξανά πιο ρομαντικά, νοσταλγικά και θα αποκτήσουν άρωμα και γεύση!

Ετοιμάσου, λοιπόν, να επισκεφθείς ξανά το Corner Mill, το οποίο επιστρέφει δυναμικά το τριήμερο του Κατακλυσμού (καιρού επιτρέποντος), με ζωντανή μουσική αλλά και νόστιμο brunch!

Μάλιστα, οι νέες επιλογές στο brunch menu του φέρουν την υπογραφή του Σεφ της Χρονιάς 2022 Ανδρέα Γιαγκουλά. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μενού που ετοίμασε για το Corner Mill είναι απλό, χωρίς να είναι όμως απλοϊκό, φτιαγμένο με εποχικές πρώτες ύλες οι οποίες μάλιστα προέρχονται ως επί το πλείστον από παραγωγούς της περιοχής!

corner2.jpg

Πέρα από νόστιμο brunch, διπλά στο γραφικό ποτάμι της περιοχής, κάτω από τη σκιά των δέντρων, θα απολαύσεις ακόμα καλοφτιαγμένο καφέ, εύγευστα κοκτέιλ φτιαγμένα από επαγγελματίες μπάρτεντερς, shisha, και ενίοτε βραδιές με ζωντανή μουσική.

Για το τριήμερο του Κατακλυσμού μάλιστα ετοίμασαν πρόγραμμα, το οποίο θα μεταφερθεί (όπως και όλα τα βραδινά event) στο BRIDGE CLUB Κακοπετριάς για περισσότερη διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.

Για το πρώτο POT POURRI του καλοκαιριού λοιπόν προσκάλεσαν τον Παναγιώτη Γεωργίου και την Κλεοπάτρα Τομπάζου, για ξεφάντωμα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στην Κακοπετριά, για λαχταριστά κοκτέιλ εμπνευσμένα και φτιαγμένα με μεράκι, νόστιμο brunch, σε καταπράσινο φόντο!

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 99057459

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close