Eating News , Εστιατόρια

Πρέπει να δοκιμάσεις το καλοκαιρινό μενού του Wolfgang's Steakhouse

Το καλοκαίρι στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol μυρίζει θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2023

Με ένα άκρως εντυπωσιακό θαλασσινό μενού, το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, υποδέχεται την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, μεταφέροντας στην κυριολεξία τη Μεσόγειο στο πιάτο μας.

Με την υπογραφή του σεφ του εστιατορίου, το “The Raw Bar Selection” του Wolfgang’s Steakhouse Limassol προτείνει δροσιστικούς γευστικούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή το ψάρι και τα θαλασσινά, στη βάση πάντοτε της εποχικότητας της πρώτης ύλης.

wolfgang4 (1).jpg

Φινετσάτα και εμπνευσμένα πιάτα, κομψές και τολμηρές προτάσεις, σε συνδυασμό με υπέροχες γεύσεις και αρώματα, υπόσχονται να συναρπάσουν, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το έναυσμα για μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία δίνει μια πλειάδα επιλογών από ολόφρεσκα στρείδια, σερβιρισμένα με επιλεγμένα λαχανικά και μπαχαρικά.

Το ακαταμάχητο χαβιάρι Belunga και Oscietra, το χταπόδι καρπάτσιο με Salmon Roe και κόκκινα κρεμμύδια, το ταρτάρ σολομού με αβοκάντο και τζίντζερ, ο τόνος crudo, καθώς και η σαλάτα με αστακό και καβούρια αποτελούν μόνο κάποιες από τις πιο απολαυστικές επιλογές.

wolfgang5 (1).jpg

Σήμα κατατεθέν, ο πύργος θαλασσινών για δύο ή τέσσερα άτομα, ο οποίος συνδυάζει όλες τις πιο πάνω δροσιστικές προτάσεις.

Τα ακαταμάχητα ψημένα χτένια με wakame και χαβιάρι, οι αγαπημένες γαρίδες Jumbo σερβιρισμένες με πάστα από λαχανικά, το καβούρι Αλάσκας μαγειρεμένο με αρωματικό βούτυρο και η αστακομακαρονάδα με λιγκουίνι και σάλτσα bisque, έρχονται να συμπληρώσουν το ακαταμάχητο μενού του εστιατορίου.

wolfgang3.jpg

Το γευστικό ταξίδι απογειώνουν τα εκλεκτά κρασιά από την βραβευμένη κάβα του εστιατορίου, συμπληρώνοντας την ανεπανάληπτη γαστριμαργική ανάμνηση στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol.

INFO:
Wolfgang’s Steakhouse Limassol
Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα Τ: 25 944 004
W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy

wolfgang2.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close