Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2023
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καινούριου καλοκαιριού: Μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με την μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Όπου κι αν βρίσκεστε, καλωσορίστε στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με τη μουσική που φωτίζει την διάθεσή μας.
Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.
Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
HELLO CYPRUS
Στάδιο ΓΣΠ
Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/
Σημειώσεις εισιτηρίων:
- Οι θέσεις στις κερκίδες είναι ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ και αφορούν εισιτήρια καθημένων. Μετά την έναρξη της συναυλίας οι θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριο δεν ισχύουν.
- Οι θέσεις ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στην αρένα είναι μη αριθμημένες και αφορούν εισιτήρια όρθιων.
- Οι θέσεις στο GOLDENCIRCLE είναι αποκλειστικά όρθιων, σε ειδικά περιφραγμένο χώρο μπροστά στη σκηνή.
- Οι θέσεις στα VIPSTANDTABLE, σε όσους χώρους παρέχονται, είναι αποκλειστικά όρθιων με χρήση stand table μέχρι και για 8 άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στην τιμή θα περιλαμβάνεται και το εισιτήριο εισόδου. Η διευθέτηση της κράτησης θα γίνεται μέσω τηλεφώνου στο 96687373.
- Οι θέσεις στα VIPBOXES θα είναι στα θεωρεία του γηπέδου. Η διευθέτηση της κράτησης θα γίνεται μέσω τηλεφώνου στο 96687373.
- Η προσφορά EARLYBIRD ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά ισχύει για αποκλειστικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων μέχρι την Κυριακή 11/6/2023.
-
ΓΣΠ
07 Ιουλίου 2023
Σχετικά
Ο Κώστας Μακεδόνας σε ένα αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο
Μαζί του το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας "Μίκης Θεοδωράκης
Το Paradise Jazz Festival επιστρέφει και φέτος στο μαγευτικό Val’s Place στη Γιαλιά
Μάθαμε τις ημερομηνίες για ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά φεστιβάλ
Νίκος Μακρόπουλος Live στο Theama Venue!
Έρχεται για να προσφέρει στο κοινό της Λεμεσού μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.
Το Φεστιβάλ ΕΔΟΝ ανακοίνωσε ολόκληρο το line up του
Δείτε τους καλλιτέχνες του Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συμπράττει με 120 μαθητές και εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Πάφου
Σε δύο μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες-αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλου
Ο Στέλιος Πετράκης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ Λυρικόν στην Αξιοθέα
Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που συνδέει σύγχρονες δημιουργικές αναζητήσεις με συγγενείς τροπικές παραδόσεις της Μεσογείου
Βραβεία Grammy: 5 νέες κατηγορίες και καινούργιοι κανόνες – Η νίκη του Bad Bunny άλλαξε τα δεδομένα
Η Latin, η Asian Pop και η R&B. Σε ισχύ από την τελετή απονομής του 2027.
Η συναυλία «Fengaros High: Strovolos Edition» έρχεται να μας δροσίσει στην πρωτεύουσα
Στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού «Πολιτισμός σε κάθε γειτονιά του Στροβόλου»
«Εις τον Αέραν»: Η Amalgamation τραγουδά στην Οικία Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
Το μουσικό δρώμενο «Εις τον Αέραν» ταλαντεύεται ανάμεσα στη ρευστότητα και την ουσιώδη ανταλλαγή
To party: Οι Δευτέρες στο Garden Day & Night
Κάθε Δευτέρα, το Garden Day & Night μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό μουσικό καταφύγιο στην καρδιά της Λευκωσίας.
Όλες οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στην Κύπρο
Η Κύπρος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (Κυριακή 21 Ιουνίου) με δωρεάν συναυλίες, χορωδίες και αφιερώματα σε πλατείες και δρόμους της πόλης