7 July 2023
Μουσική , Συναυλίες & Events

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται Κύπρο για μία δυνατή συναυλία

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2023

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καινούριου καλοκαιριού: Μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με την μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Όπου κι αν βρίσκεστε, καλωσορίστε στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με τη μουσική που φωτίζει την διάθεσή μας.

Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
HELLO CYPRUS

Στάδιο ΓΣΠ
Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/


Σημειώσεις εισιτηρίων:

- Οι θέσεις στις κερκίδες είναι ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ και αφορούν εισιτήρια καθημένων. Μετά την έναρξη της συναυλίας οι θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριο δεν ισχύουν.

- Οι θέσεις ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στην αρένα είναι μη αριθμημένες και αφορούν εισιτήρια όρθιων.

- Οι θέσεις στο GOLDENCIRCLE είναι αποκλειστικά όρθιων, σε ειδικά περιφραγμένο χώρο μπροστά στη σκηνή.

- Οι θέσεις στα VIPSTANDTABLE, σε όσους χώρους παρέχονται, είναι αποκλειστικά όρθιων με χρήση stand table μέχρι και για 8 άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στην τιμή θα περιλαμβάνεται και το εισιτήριο εισόδου. Η διευθέτηση της κράτησης θα γίνεται μέσω τηλεφώνου στο 96687373.

- Οι θέσεις στα VIPBOXES θα είναι στα θεωρεία του γηπέδου. Η διευθέτηση της κράτησης θα γίνεται μέσω τηλεφώνου στο 96687373.

- Η προσφορά EARLYBIRD ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά ισχύει για αποκλειστικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων μέχρι την Κυριακή 11/6/2023.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close