Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Petite Plage: Ο νέος παραλιακός προορισμός της Λεμεσού, άνοιξε τις πόρτες του

Νέα προσθήκη από την Property Gallery

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2023

Μια σημαντική προσθήκη στον τομέα της εστίασης στην Κύπρο κάνει η Property Gallery, εγκαινιάζοντας το νέο στιλάτο παραθαλάσσιο εστιατόριο, Petite Plage. Το εστιατόριο βρίσκεται στην ακτή της τουριστική περιοχής Αγίου Τύχωνα, με το όνομά του να αντικατοπτρίζει απόλυτα την τοποθεσία του αλλά και την ιδέα πάνω στην οποία έχει σχεδιαστεί.

1J1A0410.png

Το νέο talk-of-the-town αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θα ήθελαν να απολαύσουν την αμμώδη παραλία και τα καταγάλανα μεσογειακά νερά της, κάνοντας ηλιοθεραπεία στις πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες του εστιατορίου. Για όσους ψάχνουν την περιπέτεια, προσφέρονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για θαλάσσια αθλήματα πολύ κοντά στον εστιατόριο, καθώς και μια σειρά από παραλίες με μπλε σημαία κατά μήκος της ειδυλλιακής ακτογραμμής της Λεμεσού.

Το προσεκτικά διαμορφωμένο μενού περιλαμβάνει λαχταριστές μεσογειακές επιλογές, με μια διευρυμένη λίστα από κρασιά και εμβληματικά κοκτέιλ. Το Petite Plage είναι επίσης ο καλύτερος προορισμός για πρωινό ή brunch δίπλα στη θάλασσα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ζεστή διακόσμηση.

1J1A0419.jpg

Σίγουρα για τους νεαρούς επισκέπτες του, θα αποτελέσει τον αγαπημένο τους προορισμό, καθώς το Petite Plage έχει διαμορφώσει ένα παιδικό μενού με μια πλούσια γκάμα από δημιουργίες παγωτών που μπορούν να απολαύσουν. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ολοκαίνουργιο παιδότοπο, ο οποίος αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών κατασκευών και δραστηριοτήτων που θα μαγέψουν τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Ο θαυμάσιος και σύγχρονος σχεδιασμός του εστιατορίου, το εξαίσιο μενού του, το καταπράσινο τοπίο που το περιβάλλει και η θέα στη θάλασσα που κόβει την ανάσα, υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες του.

1J1A0465.jpg

Η Property Gallery έχει αναπτυχθεί σε μια από τις πιο αξιοθαύμαστες και έγκριτες αναπτυξιακές εταιρείες της Λεμεσού. Η ομάδα της έχει κερδίσει αψεγάδιαστη επαγγελματική φήμη και αναγνώριση στην επιχειρηματική κοινότητα καθώς και 46 διεθνή βραβεία για σχεδιασμό, ποιότητα και καινοτομία. Παράλληλα, έχει παραδώσει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα, με πολλά άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερες από 500 ιδιοκτησίες που συνεχώς αναβαθμίζεται.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close