Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το αγαπημένο στέκι μας για το καλοκαίρι στη Λεμεσό

Το Columbia Steak House μετατρέπεται στον απόλυτο smart casual προορισμό

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2023

Το Columbia Steak House αποτελεί εδώ και χρόνια την Ιθάκη της πόλης για γαστρονομικές απολαύσεις.

Ωστόσο η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, η χαλαρή διάθεση και η αρχιτεκτονική του χώρου το καθιστούν και ως έναν ελκυστικό και αλλιώτικο προορισμό για after work συναντήσεις ή μια χαλαρή έξοδο για ποτό.

Πιο συγκεκριμένα, το εκθαμβωτικό μπαρ δίπλα στο εσωτερικό σιντριβάνι αποτελεί την τέλεια επιλογή για στιγμές χαλάρωσης μετά τη δουλειά παρέα με καλοφτιαγμένα κόκτειλ.

csh bar (1)--d.jpg

Όσο για το μενού τού Columbia Steak House, αυτό έχει ανανεωθεί και στοχεύει να συνδυάσει την υψηλή γαστρονομία και την άριστη εξυπηρέτηση μαζί με στιγμές χαλάρωσης και διαφυγής από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Επίσης, μπορείτε να τα απολαύσετε όλα τα καινούρια πιάτα και κοκτέιλ στην εκπληκτική βεράντα του Columbia Steak House η οποία γειτνιάζει με την εσωτερική αυλή του Columbia Plaza και μαζί δημιουργούν μια αναπαυτική αλλά και συνάμα κομψή ατμόσφαιρα, με ιδιαίτερη γοητεία, κατάλληλη για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού μαζί με καλή παρέα.

csh bar (2)--.jpg

Tο ειδικό μενού του μπαρ σχεδιάστηκε για να χαρίσει μια πιο ανάλαφρη εμπειρία, όπως ένα χαλαρό δείπνο ή μια επαγγελματική συνάντηση. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία από σούσι και σασίμι που ήδη προσφέρει το Columbia Steak House όπως τα περιζήτητα Japanese Tempura Ebi και Paprika Crab, τώρα μπορείτε να μοιραστείτε και μικρά διπλά μπέργκερ και τάπας. Επιλέξτε μεταξύ των Wagyu Duo Sliders με μαγιονέζα τρούφας, των USDA BBQ Chili Beef Duo ή των Prawn Duo sliders. Συνδυάστε τα μαζί με κάποια από τις τέσσερις επιλογές τάπας όπως τις Κροκέττες με βοδινό καρπάτσιο ή τις Μπουκιές Βοδινού με βοδινό ταρτάρ και τσιπς από φλούδα πατάτας. Και για όσους επιζητούν βίγκαν επιλογές, υπάρχουν τα Spicy Rings και τα Moroccan Spring Roll που θα σας καταπλήξουν.

csh bar (4)--.jpg

Εννοείται πως οι στιγμές χαλάρωσης δεν ολοκληρώνονται χωρίς τα μοναδικά κοκτέιλ του Columbia Steak House τα οποία μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στις αυθόρμητες συναντήσεις μετά τη δουλειά δημιουργώντας έκρηξη γεύσεων σε όποιον τα γευτεί. Και αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με το νέου μενού του μπαρ. Ανάμεσα στα καινούρια signature cocktails ξεχωρίζουν το Born to Rum που συνδυάζει πολλά διαφορετικά ρούμια με λικέρ μπανάνας και βατόμουρου και φρέσκο χυμό πορτοκάλι και το Butterfly Effect που περιέχει τζιν εμπλουτισμένο με γεύσεις από το μπλε λουλούδι κλιτόρια.

csh bar (3)--.jpg

Το καινούριο μενού του Columbia Steak House έχει στόχο να δώσει νέα πνοή στο smart casual dining, στις επαγγελματικές συναντήσεις και στις αυθόρμητες εξόδους μετά τη δουλειά, διατηρώντας πάντα την αφοσίωσή του στις πιο φρέσκες πρώτες ύλες, στον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και στην άριστη εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, καλέστε στο +357 25 321800.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close