Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μάθαμε πότε ανοίγει το νέο πολυαναμενόμενο εστιατόριο με ψάρια και θαλασσινά

“NEREA”, η νέα προσθήκη στα εστιατόρια του πολυτελούς AMARA

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2023

Το NEREA είναι η νέα, πολυαναμενόμενη άφιξη του νησιού, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις 16 Ιουνίου, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις γαστρονομικές επιλογές στο πολυτελές ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό.

Όταν οι δημιουργοί ενός εστιατορίου επιλέγουν αυτό το όνομα, δηλώνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους, αφού ο Νηρέας στην ελληνική μυθολογία ήταν ένας θεός της θάλασσας, γνωστός για την αλήθεια και την αρετή του, ο οποίος εκφράζει την όψη της θάλασσας που είναι καλή για τον άνθρωπο και προσφέρεται για την ευδοκίμησή του με την πλούσια τροφή που του παρέχει.

Nerea  Sunset.jpg

Το μενού είναι αψεγάδιαστο και βασισμένο στα θαλασσινά και τα ψάρια, κι όμως ο σεφ έχει φροντίσει να περιέχει και πιάτα από εκλεκτά κρεατικά, για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Το NEREA θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του να διαλέξουν οποιοδήποτε ψάρι και να το έχουν στο τραπέζι τους όπως ακριβώς επιθυμούν. Κυρίαρχα στοιχεία, η άψογη εξυπηρέτηση και περιποίηση και η ποιότητα των υλικών, έτσι ώστε να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο των εστιατορίων του ξενοδοχείου AMARA.

Nerea Chef.jpg

Από τα πιάτα πάντως που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε είναι το ψημένο σε αλάτι ψάρι, ο αστακός, αλλά και ο αποδομημένος μπακλαβάς, συνδυάζοντάς τα με εκλεκτό κρασί μέσα από μία πλούσια γκάμα. Περιμένουμε πώς και πώς αυτό το γαστρονομικό date.

Ιnfo: NEREA - AMARA Hotel, Λεωφόρος Αμαθούντος 95, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός. Τηλ.: 2544 2222, Τρ-Κ 19:00 – 01:00 (κλειστό κάθε Δευτέρα και Πέμπτη).

Nerea.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close