Cinema: Τα Καλύτερα

The Flash

Michael Keaton και Ben Affleck επιστρέφουν ως δύο διαφορετικές εκδοχές του Batman

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2023

Παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Barry Allen χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν.

Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, όπου ο Barry θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα.

Σε αυτή, ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και δεν υπάρχουν υπερήρωες για να τον σώσουν! Ο Barry θα πρέπει να πείσει έναν… διαφορετικό -και συνταξιούχο- Batman να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή… αλλά όχι αυτόν που έψαχνε.

Αν θέλει να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, ο Barry θα πρέπει να τρέξει για να σώσει τη δική του ζωή. Άραγε, όμως, η μεγάλη αυτή θυσία θα είναι αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν;

Πρώτη αυτόνομη ταινία για τον The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti ("It") και 13ο κεφάλαιο για το DC Extended Universe, με τον Ezra Miller να ενσαρκώνει τον ομότιτλο ρόλο.

Το φιλμ διαθέτει ένα all star cast, όπως ο Michael Keaton, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του Batman μετά από πολλά χρόνια, αλλά και ο Ben Affleck που ενσαρκώνει τον ίδιο ρόλο. Η Sashe Calle πρωταγωνιστεί ως Supergirl, ενώ ο Michael Shannon επαναλαμβάνει τον ρόλο του στρατηγού Zod από την ταινία "Man of Steel" που είχε κυκλοφορήσει το 2013.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close