News , Guide

Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις στο έπακρον το κυπριακό καλοκαίρι

Ψάξε το Check in Cyprus στα περίπτερα!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2023

To νέο Check in Cyprus είναι δροσερό, νόστιμο, γεμάτο γεύσεις και αρώματα! Ένα τεύχος γεμάτο... προτάσεις για έξοδο, ψυχαγωγία, αποδράσεις σε παράλια και χωριά, ταβερνάκια και εστιατόρια με αυλή, κοκτέιλ, θέατρο, φεστιβάλ, συναντήσεις, μουσική, τέχνη, nightlife και σινεμά! 

Άλλωστε καλοκαίρι στην Κύπρο σημαίνει παραθαλάσσιες εξορμήσεις και πλήρης αποφόρτιση στις χρυσές αμμουδιές με ένα παγωμένο κοκτέιλ στο χέρι. Σημαίνει, όμως, και εκδρομές στο βουνό, απ’ αυτές που ξεκινούν πρωί και τελειώνουν αργά το απόγευμα, βόλτες με την παρέα, γεύσεις και αρώματα που σε συνεπαίρνουν και επαναφέρουν αναμνήσεις. Γι’ αυτό και η συντακτική ομάδα του Check in Cyprus σού δίνει 50 shades of Summer in Cyprus και σου προτείνει γεύσεις, εκδρομές, τοπία και εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις, για να γεμίσεις το δικό σου φετινό καλοκαίρι με νέες στιγμές, που θα θυμάσαι για πάντα.

Πάμε όμως και Μαρίνα Λεμεσού: Ο απόλυτος προορισμός για φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία πάνω στη θάλασσα μάς περιμένει με εστιατόρια-κλασικές αξίες, ολοκαίνουριες αφίξεις, ένα μουσείο γεμάτο φαντασία και πολλές εκπλήξεις!

Φέτος προτείνουμε να ζήσεις το ατέλειωτο καλοκαίρι σου στον Πρωταρά... γι' αυτό και σου δίνουμε όλες τις πληροφορίες για την περιοχή! Κάνουμε βουτιές σε παραλίες, περπατάμε στον παραλιακό πεζόδρομο, ανακαλύπτουμε κρυμμένους θησαυρούς και διασκεδάζουμε στα πιο ενδιαφέροντα event!

Τις ζεστές μέρες ωστόσο που θα μείνουμε στο σπίτι, φτιάχνουμε τα κοκτέιλ εύκολα και ωραία. Ο bartender Παναγιώτης Πέτρου, Spirits Specialist της εταιρείας Vassos Eliades Ltd., σού δίνει τέσσερεις συνταγές για κοκτέιλ με λίγα υλικά, αλλά σούπερ γεύση! Enjoy!

Ακόμα...

Βγαίνουμε σε Τραπεζάκια Έξω και παίρνουμε ανάσες δροσιάς σε αυλές και πλατείες που σερβίρουν καλό φαγητό και ποτά!

Συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με τον βραβευμένο Έλληνα σεφ Έκτορα Μποτρίνι στο νέο εστιατόριό του Sera by Ettore Botrini που λειτουργεί στο Four Seasons Hotel.

Η Χριστιάνα Αρτεμίου υποδύεται αυτό το καλοκαίρι τη Λυσιστράτη και μας περιγράφει την εμπειρία της!

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο καλοκαιρινό τεύχος του Check in Cyprus... που κυκλοφορεί στα περίπτερα! Μην το χάσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close