Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φαγητό και ποτό σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό στην πρωτεύουσα

Μία δροσερή όαση για τα βράδια στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2023

Μπορεί το καλοκαίρι εντός της πρωτεύουσας να γίνει πιο γοητευτικό; Η απάντηση είναι "ναι" και δίνεται αβίαστα από ένα υπέροχο εστιατόριο που μετατρέπεται σε μία όαση δροσιάς για να απολαύσει κανείς το φαγητό και το ποτό του κάτω από τον έναστρο ουρανό.

chrysocava3.jpg

Ο λόγος για το εστιατόριο Chrysocava Wine Restaurant που βρίσκεται στον Στρόβολο, το οποίο πήρε το όνομά του από την Παναγία της Χρυσοκάβας, η οποία βρίσκεται πίσω από το κάστρο της Κερύνειας.

Από το 1998 μέχρι σήμερα, το Wine Restaurant Chrysocava έχει διανύσει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο της εστίασης, ξεχωρίζοντας τόσο για το χώρο όσο και για την κουζίνα του, η οποία αναδεικνύει την κυπριακή, την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και χαρίζοντας το δικό του στίγμα στον γαστρονομικό πλούτο των εκλεκτών πιάτων που προσφέρει, διατηρώντας παράλληλα ισορροπία μεταξύ της παραδοσιακής και σύγχρονης δημιουργίας.

chrysocava2.jpg

Η Chrysocava τους χειμωνιάτικους μήνες σε φιλοξενεί σε έναν εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο, με μεγάλο μπαρ, οργανωμένη κάβα κρασιών και ένα πανοραμικό τζάκι στο κέντρο της αίθουσας που κλέβει τις εντυπώσεις. Η δε κάβα κρασιών του, η οποία επίσης, δεσπόζει στον χώρο, διαθέτει διακεκριμένους οίνους από Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό, κατανεμημένους σε ένα αναλυτικό wine list, για να συνοδεύσεις ιδανικά το δείπνο σου.

chrysocava5.jpg

Το καλοκαιρινό του πρόσωπο όμως, που μεταφέρεται στον κήπο, σε ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο, πλαισιωμένο από δέντρα, φυτά και βραχόκηπους, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό - καταπράσινο περιβάλλον, είναι χάρμα οφθαλμών!

Όλα αυτά, λοιπόν, συνθέτουν ένα τέλειο σκηνικό, για να απολαύσεις ένα δείπνο υψηλού επιπέδου.

chrysocava4.jpg

Η κουζίνα του προτείνει έναν απολαυστικό gourmet μεζέ 16 πιάτων, αποτελούμενο από ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, κρεατικά με συνοδευτικά και επιδόρπιο με γλυκό σάμαλι και παγωτό μαστίχα, ταιριάζει πολύ με τον κατάφυτο κήπο, για τον οποίο μιλά η πόλη χρόνια τώρα. Για όσους προτιμούν μερίδες, υπάρχουν σαλάτες με ρόκα παρμεζάνα, χωριάτικη και σαλάτα με αβοκάντο, ενώ στα κρεατικά περιλαμβάνονται επιλογές με κότσι χοιρινό, φιλέτο κοτόπουλου, σουβλάκι χοιρινό, ψαρονέφρι γεμιστό με μανιτάρια, μπιφτέκια, παϊδάκια αρνίσια και ζυμαρικά με σπανάκι και φέτα.

chrysocava7.jpg

Το εστιατόριο Chrysocava αποτελεί, επιπλέον, και την ιδανική επιλογή, για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων (έως 150 ατόμων), όπως γάμοι, βαφτίσεις, πάρτι και επαγγελματικά γεύματα, με το μενού να διαμορφώνεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός, προσφέροντας πάντα άψογο service.

(99446900) Οδός Κηφέα, έναντι γηπέδου ΠΑΕΕΚ, 2051, Στρόβολος. Τρ-Σ 20.00-24.00.
Facebook: Chrysocava Wine Restaurant

chrysocava6.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close