Shopping , Fashion & Beauty

Η νέα συλλογή κοσμημάτων του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Κυριάκου

«That Which Is 2023»

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Κυριάκου, ο γνωστός καλλιτέχνης και contemporary fine Jewellery designer, επιστρέφει για να μας παρουσιάσει την καινούργια του μοναδική συλλογή.

CONSTANTINOS KYRIACOU.jpg

Εμπνευσμένος από τη συμπαντική γεωμετρία ή αλλιώς universal geometry, ο καλλιτέχνης εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ενέργεια η οποία διέπει και αποτελεί τα πάντα, με τέτοιο τρόπο, που το μοναδικό συμπέρασμα στο οποίο μπορούμε να καταλήξουμε είναι ότι τα πάντα είναι μέρος του όλου.

Η συλλογή του, βασισμένη στη sacred geometry, ενισχύει τη σύνδεσή μας με το πνεύμα και δημιουργεί αρμονία μέσα μας, και μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού μας κόσμου. Χρησιμοποιώντας καθαρό χρυσό (24 καρατιών) και καθαρό ασήμι (1000 βαθμών), ο Κωνσταντίνος Κυριάκου, παρουσιάζει μια συλλογή από έργα τέχνης, με τίτλο «That Which Is».

Αποτελούμενη από δακτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά αλλά και στις ιδιαίτερες στιγμές μας, η συλλογή χαρακτηρίζεται από μια αυθεντικότητα που δεν συναντά συχνά κάποιος. Φωνογραφημένη με φόντο τη μεσόγειο θάλασσα, είναι μια συλλογή που θα θυμίσει ότι όλα είναι γη, θάλασσα, αέρας, αλλά και γεωμετρία.

«Επιλέξτε το κόσμημα που σας ταιριάζει, κλείστε τα μάτια σας, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ενωθείτε μαζί του», αναφέρει ο καλλιτέχνης.

Μάθετε περισσότερα για τον Κωνσταντίνο Κυριάκου και τα κοσμήματα του, μέσω Instagram και Facebook και μέσω την ιστοσελίδα του.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close