22 September 2023
Μη χάσετε , Μουσική

Hauser: Ο rock star με το τσέλο έρχεται Κύπρο

Αφεθείτε στη μουσική εμπειρία HAUSER!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2023

Το «κακό» παιδί - και ιδρυτικό μέλος - του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "Rebel with a Cello" για μία ανεπανάληπτη συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» της Λεμεσού την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα - με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία "Rebel with a Cello" περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη - ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, The Player.

hauser (1).jpg

Χορέψτε μαζί του και ζήστε από κοντά τη σαγήνη των συναυλιών του!
Από εκείνη την καθοριστική στιγμή που αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα μουσική έξω από τις μακροχρόνιες και καθιερωμένες παραδόσεις της κλασικής, ποπ και ροκ, ο HAUSER γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο, αψηφώντας τη συμβατική φύση της καθιερωμένης μουσικής παράδοσης. Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, ως και την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο HAUSER έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η σκηνική παρουσία του HAUSER χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική - μια μοναδική ηλεκτρική ένωση φλογερού τσέλου που διακατέχεται από ομορφιά, κομψότητα και αυθεντική ροκ πυγμή. Έχοντας στη μουσική του φαρέτρα ένα πολυμορφικό ρεπερτόριο που είναι τόσο ευρύ και διαφορετικό όσο είναι η Lady Gaga από τον Tchaikovsky ή η Shakira από τον Shostakovich, ο HAUSER είναι ο δυναμικός τσελίστας που τα ερμηνεύει όλα και συναρπάζει τους θεατές. Γιατί, ποιος άλλος κλασικά εκπαιδευμένος τσελίστας μπορεί να δηλώσει περήφανα ότι έχει περιοδεύσει με τον Elton John;

Είτε μέσω συνεργασιών με άλλους ζωντανούς θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael και ο Steven Tyler των Aerosmith είτε μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο HAUSER καταπλήσσει το κοινό με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και επαναπροσδιορίζει διαρκώς τα καλλιτεχνικά όριά του.

Ο HAUSER είναι γεμάτος αντιθέσεις. Αισθάνεται το ίδιο άνετα και με την κλασική μουσική αλλά και με την ποπ διαθέτοντας μια σε βάθος γνώση και των δύο. Ως μέλος των 2Cellos, ο HAUSER περιόδευσε σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2021, εμφανίστηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ παράλληλα, έδωσε παραστάσεις για αρκετούς Αμερικανούς Προέδρους, τον Πρίγκηπα (Βασιλιά πλέον) Κάρολο καθώς και τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το δεξιοτεχνικό και έμψυχο στυλ του έχει αναγνωριστεί με τουλάχιστον 21 πρώτα βραβεία μεταξύ των πιο διάσημων εθνικών και διεθνών μουσικών διαγωνισμών του κόσμου.

tselo3.jpg

Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, CLASSIC που έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο Alone Together, στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο audio streams παγκοσμίως και πάνω από 4 δισεκατομμύρια views, ο Κροάτης τσελίστας συνιστά ένα φαινόμενο!

Ο HAUSER συνδυάζει τη μουσική τεχνογνωσία με τον ωμό μαγνητισμό, στοιχεία με τα οποία καταφέρνει να γοητεύσει και να ενώνει γενιές μουσικόφιλων.

Αφεθείτε στη μουσική εμπειρία HAUSER!

HAUSER, ένας rock star...με τσέλο!

Ακολουθήστε τον HAUSER στα social media
https://hauserofficial.com/
facebook | instagram | tiktok
youtube | spotify

Hauser A3 Cyprus copy.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close