Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

#journeyspirationcy: Βγάλε τις ωραιότερες φωτογραφίες του φετινού καλοκαιριού

Ο απόλυτος καλοκαιρινός διαγωνισμός φωτογραφίας από την Answear είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2023

Πώς φαντάζεσαι το απόλυτο καλοκαίρι; Super παρέα, εξωτική παραλία, iced Strawberry Latte, παγωτό με ρούμι και σταφίδες, κολύμπι στα ρηχά και στα βαθιά, καρπούζι το μεσημέρι, μαργαρίτα το απόγευμα και πυροτεχνήματα το βράδυ, Havaianas, μπικίνι, τανκίνι ή μονοκίνι (ξέρεις από πού θα τα παραγγείλεις!), γραφικά σοκάκια και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα;

Σου έχουμε νέα! Φέτος, το απόλυτο καλοκαίρι συνοδεύεται από τον απόλυτο καλοκαιρινό διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο journeyspiration της Answear. Πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας (που σημαίνει ότι είτε βρίσκεσαι στην παραλία Μακένζυ στη Λάρνακα είτε στη λίμνη Μακένζυ στην Αυστραλία μπορείς να πάρεις μέρος), που σε καλεί να απαθανατίσεις ενδιαφέροντα μέρη και μοναδικά στιγμιότυπα, και να κερδίσεις δωροκάρτες Answear αξίας έως 400 Ευρώ.

1080x1080_1.jpg

Πού κρύβεται η απόλυτη έμπνευση;
Η έμπνευση για τον διαγωνισμό φωτογραφίας μπορεί να κρύβεται παντού! Ενδεικτικά, για food for thought, σου προτείνουμε:

  • Παιχνίδια με το νερό. Το κινούμενο νερό δημιουργεί πάντα υπέροχες φωτογραφίες, από ένα μεγαλοπρεπές κύμα στη θάλασσα, μέχρι ένα ποτήρι νερό που πιτσιλίζει έναν φίλο.
  • Χρήση του χρώματος. Το καλοκαίρι είναι γεμάτο ζωηρά χρώματα και αντιθέσεις. Αναζήτησε το χρώμα στη φύση, στο εξοχικό, ακόμη και στα εστιατόρια.
  • Φωτογράφιση φαγητού. Μπάρμπεκιου, φρέσκα θαλασσινά, φρούτα και λαχανικά εποχής, πινελιές με πολύχρωμα κοκτέιλ, κλπ, μπορούν να δημιουργήσουν φωτογραφίες που κλέβουν την παράσταση.
  • Golden Hour. Γνωστή και ως “magic hour”, είναι το χρονικό διάστημα των ελάχιστων εκείνων λεπτών όπου ο ήλιος δύει ή ανατέλλει. Μία σιλουέτα, μία σκιά ή ακόμη και ο ίδιος ο ουρανός είναι υπέροχα θέματα.
  • Λουλούδια και φυτά. Οι φωτογραφίες σε ένα χωράφι με λουλούδια, από τουλίπες μέχρι λεβάντα είναι πάντα φανταστικές – ειδικά εάν προσθέσεις και ανθρώπινο στοιχείο.
  • Τοπικές εκδηλώσεις. Συχνά υπάρχουν φεστιβάλ, συναυλίες και ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που μπορούν να δημιουργήσουν θέματα φωτογραφίας για βραβείο.
  • Υποβρύχια φωτογραφία. Ίσως απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό για την προστασία της φωτογραφικής σου μηχανής, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.
  • Καταιγίδες. Οι φωτογραφίες από καλοκαιρινές καταιγίδες είναι πάντα wow! Το τρικ είναι να τραβάς συνεχώς φωτογραφίες επειδή ο κεραυνός χτυπά τόσο γρήγορα που το γυμνό μάτι δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει.

Όμως, η απόλυτη έμπνευση μπορεί να σε περιμένει και ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. Για αυτό, έχε το κινητό σου ανά χείρας (ή χρησιμοποίησε φυσικά οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή θέλεις) και ξεκίνα να φωτογραφίζεις. Μην το καθυστερείς όμως, γιατί ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου.

1080x1080_2.jpg

Έβγαλες την απόλυτη φωτογραφία; Κάνε τα εξής!

  • Ανέβασέ τη με post στο προφίλ σου στο Instagram
  • Κάνε tag και follow @answear_cy
  • Πρόσθεσε #journeyspirationcy

Μπορούν να συμμετάσχουν περισσότερες από μία φωτογραφίες.

1080x1080_3.jpg

Τα απόλυτα δώρα
Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό της Answear θα απολαύσουν μοναδικές συγκινήσεις που μόνο οι φωτογραφίες μπορούν να προσφέρουν. Όμως 3 από αυτούς, θα κερδίσουν δωροκάρτες Answear συνολικής αξίας 900 Ευρώ για να επιλέξουν ανάμεσα σε 500+ επώνυμα fashion brands. Τα βραβεία είναι τα εξής:

  • 1ο Βραβείο: Δωροκάρτα Answear 400 Ευρώ
  • 2ο Βραβείο: Δωροκάρτα Answear 300 Ευρώ
  • 3ο Βραβείο: Δωροκάρτα Answear 200 Ευρώ

1080x1080_4.jpg

Οι απόλυτοι κριτές
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από μοναδικούς ανθρώπους που ζουν κάθε μέρα τη ζωή στο maximum. Η Αντζελίνα Αργυρού και ο Αντώνης Αντωνίου, γνωστοί και ως @angelinaandantonis στο Instagram, TikTok και YouTube. Η Αντζελίνα και ο Αντώνης είναι ένα δυναμικό δίδυμο, γνωστό για τις ξεχωριστές εικόνες από τη ζωή αλλά και τα ταξίδια τους, που μέσα από τα κοινωνικά δίκτυά τους μοιράζονται τις καθημερινές τους στιγμές και μας εμπνέουν.

angelinaandantonis.jpg
Οι @angelinaandantonis στο ταξίδι τους στην AlUla της Σαουδικής Αραβίας

Μάθε περισσότερα
Θέλεις να εμπνευστείς πριν στείλεις τη φωτογραφία/ες σου; Μπες στη σελίδα του διαγωνισμού! Επιπλέον, ο υπέροχος κόσμος της Answear είναι εδώ και σε περιμένει να τον επισκεφθείς!

1080x1080_5.jpg

Answear. To απόλυτο brand
H Answear (answear.com.cy) είναι κορυφαίος προορισμός online αγορών μόδας με περισσότερες από 500 επώνυμες μάρκες και παρουσία σε 11 Ευρωπαϊκές χώρες.

Ανάμεσά τους, τα πιο γνωστά premium brands (Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Valentino, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Max Mara, DKNY, Versace), γνωστές μάρκες αθλητικών ειδών (Adidas, Nike, New Balance, The North Face, Hoka One One), εμβληματικές μάρκες denim (Diesel, Guess Jeans, Pepe Jeans, Levi’s, Lee, Wrangler) και νέα δημοφιλή designer brands (Muuv, Hoff, Custommade, Filling Pieces, The Kooples, Tiger of Sweden).

Η Answear διαθέτει ακόμη το δικό της brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ Answear.LAB, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close