Eating News , Εστιατόρια

Πάμε για φαγητό, βουτιές και χαλάρωση, με θέα το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα

Εξωτικό και ρομαντικό, το σκηνικό θα σε ενθουσιάσει

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2023

Στον κεντρικό, παραθαλάσσιο δρόμο στο Λατσί, θα βρεις ένα ωραίο οικογενειακό εστιατόριο που σίγουρα θα σε ταξιδέψει, με τον μοντέρνο χώρο αλλά και με τις γεύσεις, σε κάποιο νησί της Μεσογείου.

Με έντονο το στοιχείο του ξύλου και το λευκό χρώμα να κυριαρχεί, στο Periyiali Beach θα πας άμα θες να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να χαλαρώσεις δίπλα στη χρυσή άμμο, με θέα την ονειρεμένη θάλασσα του Λατσιού.

periyiali 3.jpg

Ένα εστιατόριο - σταθερή αξία στις παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας, μιας και στο Periyiali δεν θα μπορούσες να βρεις τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Όσον αφορά στο μενού του, αυτό είναι γεμάτο γεύσεις και αρώματα μεσογείου! Ολόφρεσκα ψάρια από τους ψαράδες, στη βιτρίνα για να διαλέξεις αυτό που λαχταράς περισσότερο, νόστιμα θαλασσινά τα οποία θα φτάσουν στο τραπέζι σου ψημένα στο τηγάνι ή στη σχάρα αναλόγως της επιλογής σου, αλλά και άλλα, εκλεκτά πιάτα από δικές τους συνταγές. Όλα φτιαγμένα με τέχνη και στημένα προσεκτικά για να χορτάσει το μάτι πριν τα απολαύσεις.

Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η επιλογή για τους αγαπημένους ψαρομεζέδες, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω τόσο με την ποιότητα όσο και με τη γεύση.

periyiali4.jpg

Το μοναδικό του ηλιοβασίλεμα, τα κοκτέιλ, αλλά και το εξωτικό σκηνικό του πάνω στην άμμο είναι μερικοί ακόμα από τους λόγους για να βρεθείς στο Περιγιάλι και φέτος το καλοκαίρι.

(26 321288) Λεοφόρος Ακάμαντος, Λατσί, Πάφος
Facebook: Periyiali Beach
Instagram: @periyialibeach

periyiali0.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close