Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο, πολύ κομψό ιταλικό εστιατόριο που θα συζητηθεί πολύ

Το Salone φέρνει την μοντέρνα Ιταλία στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2023

Η ιταλική κουζίνα τελευταία γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη χώρα μας και βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις για ένα ποιοτικό γεύμα... αλλά το Salone - Pizza Pasta Bar που μόλις άνοιξε στη Λεμεσό, έρχεται να κάνει τη δική του, μοντέρνα πρόταση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Το Salone στα ιταλικά είναι ένα μέρος σε ένα σπίτι όπου οι άνθρωποι μαζεύονται για να κάνουν συζητήσεις, να γελάσουν και να χαλαρώσουν. Εξ ου και στο ολοκαίνουριο Salone Limassol η φιλοξενεία κορυφώνεται με την εξαιρετική του κουζίνα και τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης.

Το νέο εστιατόριο της Λεμεσού θα το βρεις σε ένα καινούριο κτήριο επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Μακαρίου (απέναντι από το Burger King). Πίσω μάλιστα από το νέο εγχείρημα, συναντάμε εμβληματικούς εστιάτορες από την Αγία Πετρούπολη οι οποίοι δίνουν έναν αριστοκρατικό γαστρονομικό χαρακτήρα στο νέο χώρο!

Σε ένα πολύ κομψό salone λοιπόν στη Λεμεσό, βρίσκουμε μία μοντέρνα trattoria, με ιδιαίτερη αισθητική και έναν πολύ ζεστό χώρο. Πρόκειται μάλιστα για έναν χώρο με μοναδικό στυλ low&high και μεγάλες αντιθέσεις, ενώ το στολίζουν τα μοναδικά και όμορφα έπιπλα αντίκες, σε συνδυασμό με μοντέρνο ιταλικό σχεδιασμό.

Όσο για το μενού του, σ' αυτό θα βρεις και θα δοκιμάσεις απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων με την κουζίνα του να βασίζεται σε παραδοσιακές συνταγές αλλά και στην εφαρμογή νέων και σύγχρονων τεχνικών. Χειροποίητα ζυμαρικά, αλλά και κλασικές συνταγές όπως Vitello Tonnato και Filletto alla Rossini, καθώς και αυθεντικά ιταλικά γλυκά όπως η Torta di Formaggio.

glyko.jpeg

Τα δε πιάτα συνοδεύονται και από μία λίστα κρασιών που αγάπα τα παραδοσιακά κρασιά της Τοσκάνης, επιλεγμένες ετικέτες από τη Γαλλία ή την Αυστρία, καθώς και μία πρόταση από spirits και αποστάγματα σε μορφή κοκτέιλ. Επίσης, εδώ θα δοκιμάσεις και γκράπα, το παραδοσιακό ιταλικό αλκοολούχο ποτό.

Το μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο και κοκτέιλ μπαρ Salone είναι έτοιμο να σε καλωσορίσει στον ζεστό χώρο του και να σε εξυπηρετήσει με τον επαγγελματισμό του.

(95 951602) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 181, Λεμεσός. Δ-Κ 18.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close