Cinema: Τα Καλύτερα

Oppenheimer

Το επικό θρίλερ του Christopher Nolan για τον "πατέρα" της ατομικής βόμβας

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2023

Τρία χρόνια μετά το φιλόδοξο "Tenet" που εισέπραξε ωστόσο μικτές κριτές, ο σπουδαίος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Christopher Nolan επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την πολυαναμενόμενη, βιογραφική ταινία "Oppenheimer", έχοντας στη διάθεσή του ένα ακαταμάχητο all-star cast.

Το φιλμ μιλά για τη ζωή του λεγόμενου "πατέρα της ατομικής βόμβας" J. Robert Oppenheimer και για το περίφημο "Manhattan Project", βασισμένο στο βιβλίο των Kai Bird και Martin J. Sherwin, "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer" το οποίο βραβεύτηκε με Πούλιτζερ.

Πρωταγωνιστής είναι ο Cillian Murphy ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανο-βρετανό σκηνοθέτη στο παρελθόν στο "Inception", στην τριλογία του "The Dark Knight" και στο πολεμικό δράμα "Dunkirk".

Συμμετέχουν επίσης και άλλοι σημαντικοί ηθοποιοί όπως Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Kenneth Branagh, Cassey Affleck και Gary Oldman.

Το "Oppenheimer" είναι ένα επικό θρίλερ γυρισμένο σε IMAX® που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Διάρκεια: 180'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close