Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

To «Seabliss» είναι η νέα άφιξη στη Μαρίνα Λάρνακας

Το νέο κατάστημα για είδη κατάδυσης έκανε εγκαίνια

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2023

Με μεγάλη επιτυχία και στην παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Seabliss» στην Μαρίνα Λάρνακας την Τετάρτη 9 Αυγούστου.

Τα εγκαίνια τέλεσε η Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ κυρία Ελένη Σταύρου, με τον Αντιδήμαρχο Λάρνακας κύριο Ιάσωνα Ιασωνίδη, αφού πρώτα διεξάχθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που έδωσαν το παρόν τους ήταν και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ κύριος Γιάννος Λακκοτρύπης, ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς-Μενεού κύριος Κύπρος Ανδρονίκου, ο Αντιδήμαρχος Αραδίππου κύριος Χριστόδουλος Πάρτου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας κύριος Γιώργος Λακκοτρύπης, οι οποίοι προέβησαν σε δηλώσεις.

Ακολούθησαν δηλώσεις από τον διευθυντή της Kition Ocean Marina κύριο Αναστάσιο Φιλίππου και από τον ιδιοκτήτη του Seabliss κύριο Martin Wachter, επιχειρηματία παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο κύριος Martin Wachter ανέφερε μεταξύ άλλων πως η δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος έγινε λόγω του κενού που υπήρχε στην αγορά της Λάρνακας για τον συγκεκριμένο τομέα και της μη εύρεσης ολοκληρωμένου καταδυτικού εξοπλισμού σε μόνο ένα χώρο. Το όραμα του αυτό έγινε πραγματικότητα εφόσον στο κατάστημα Seabliss μπορεί ο καταναλωτής να προμηθευτεί ό,τι αφορά τον κόσμο της κατάδυσης!

Η εταιρεία Seabliss παρέχει επίσης υπηρεσίες όπως μαθήματα καταδύσεων, γέμισμα φιάλης κατάδυσης, boat trips, ρυμουλκήσεις σκαφών και καθαριότητα Μαρίνας.

Ακολούθησε cocktail party, με την συνοδεία μουσικής από τον Dj Λούκα και εντυπωσιακό show από jet skis στην Μαρίνα Λάρνακας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close