Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτές είναι οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου στην Κύπρο

Με αμέτρητα μουσικά events μπαίνει και το φθινόπωρο, έπειτα από ένα αξέχαστο συναυλιακό καλοκαίρι.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας από τους πιο μουσικά δραστήριους μήνες της χρονιάς είναι ο Σεπτέμβριος – ίσως επειδή είναι η τελευταία ευκαιρία για open air συναυλίες πριν πιάσουν τα πρώτα κρύα. Πάντως, φέτος έχει από όλα και σχεδόν δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην παίζει έστω μια συναυλία, μικρή ή μεγάλη.

Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα παίξουν στο νησί, προκειμένου να μην χάσεις κανένα μουσικό ραντεβού.

26685-sites/default/files/foureira_20180125193758.jpg

Eλένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των No1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, επιστρέφει στην Κύπρο, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στην παραλία των Φοινικούδων, με το «Reborn Tour», μια περιοδεία που θα αφήσει εποχή! Το «Reborn Tour» είναι μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, που ξεκίνησε τον Μάιο από την Αθήνα. Στο πλαίσιο του «Reborn Tour», η Ελένη Φουρέιρα θα ταξιδέψει στην Κύπρο και σε πόλεις του εξωτερικού, όπως η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη και το Άμστερνταμ, βάζοντας στον ρυθμό της και την Ευρώπη, όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη μεγάλη και sold out περιοδεία της! Opening acts θα κάνουν οι Μίλτος Χαρόβας και Louis Georgiou. Στα decks ο DJ Bobito.
>> Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, παραλία Φοινικούδων, Λάρνακα, 21.00. Πληρ. 70007066.

Στέλιος Διονυσίου - Γιώργος Τσαλίκης
Το ετήσιο «Πολιτιστικό Φεστιβάλ Περβόλια» επιστρέφει με δύο μοναδικές μουσικές βραδιές διασκέδασης, στον χώρο στάθμευσης Περβολιών. Το ξεχωριστό αυτό φεστιβάλ, διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, την Παρασκευή 1η και Σαββατο 2 Σεπτεμβρίου, με αγαπημένους και μοναδικούς καλλιτέχνες. Την Παρασκευή λοιπόν, 1η Σεπτεμβρίου κάνουμε αρχή με τον Στέλιο Διονυσίου. Τη σκυτάλη παίρνει το Σάββατο ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει μια συναυλία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Παράλληλα, θα λειτουργήσουν περίπτερα με φαγητό, ποτά και γλυκά.
>> Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, χώρος στάθμευσης Περβολιών. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 99680047 & 99584452.

Νίκος Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος μέτρα πολλές επιτυχίες και με τη μουσική και τα τραγούδια του έχει καταφέρει να βρίσκεται στις προτιμήσεις του κοινού χρόνια τώρα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Nava Seaside στον Πρωταρά, για να κλείσει τη σεζόν στο καλοκαιρινό μαγαζί, με τον καλύτερο τρόπο! Την επομένη, θα αναλάβει να ξεσηκώσει τη Λεμεσό, σε ένα επίσης επιτυχήμενο μαγαζί, στο Theama Venue.
>> Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, Nava Seaside, Πρωταράς, 21.00
>> Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, Theama Venue, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 99852220.

SeptemberFest με 15 καλλιτέχνες
Για άλλη μία χρονιά για 7 ολόκληρες μέρες θα βρεθούμε σ'ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου. Το SeptemberFest, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών στο Πάρκο Ακαδημίας στη Λευκωσία, επιστρέφει, με άφθονη μπίρα και ανεβαστικό πρόγραμμα. Ζωντανή μουσική και shows, εδέσματα και μπίρες από όλο τον κόσμο. Τι καλύτερο; Το φετινό SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του αλλά και το πρόγραμμα του με πολλούς αγαπημένους τραγουδιστές οι οποίοι θα γεμίσουν τις βραδιές μας με συναίσθημα και μουσική. Από τις 1-7 Σεπτεμβρίου λοιπόν δίνουμε ραντεβού στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά! Όσον αφορά στο πρόγραμμα, το φεστιβάλ θα κάνει έναρξη με έναν αισθαντικό ερμηνευτή κι έναν πολύ ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη, τον αγαπημένο σε όλους Στέλιο Ρόκκο (1/9). Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα διασκεδάσουμε με λαϊκά, αφού στη σκηνή θα ανέβει ο Νίκος Μακρόπουλος (2/9), ενώ την αμέσως επόμενη μέρα ο Γιώργος Σαμπάνης (3/9), ο τραγουδιστής και συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών που αγαπάμε και τραγουδάμε τόσα χρόνια, υπόσχεται να μας ξεσηκώσει. Μαζί του θα βρίσκεται και η Παυλίνα Βουλγαράκη. Τη σκυτάλη ακολούθως θα πάρουν 5 θρύλοι της Ελληνικής Ροκ μουσικής: Γιοκαρίνης – Ζιώγαλας - Μηλιώκας – Παπαδόπουλος - Καζούλης (4/9) θα μας ταξιδέψουν με τις επιτυχίες τους! Τη 5η μέρα του φεστιβάλ τα ηνία θα πάρουν η Anastasia και ο Μende Fuerte (5/9). Η Αναστασία Δημητρά τα τελευταία δύο χρόνια ξεσηκώνει τις πίστες με τις επιτυχίες της που διαδέχονται η μία την άλλη! Η νεαρή καλλιτέχνιδα βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση των charts και θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες τραγουδίστριες της γενιάς της! Αλλά και ο Mente Fuerte είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους ραπ καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής... Η 6η μέρα του φεστιβάλ, έχει Νίκο Απέργη (6/9). Ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα Κακοσαίου(7/9) αναλαμβάνουν να κλείσουν το φετινό Φεστιβάλ και υπόσχονται μια βραδιά με έντονο συναίσθημα γεμάτη συγκινήσεις.
>> Παρασκευή 1 - Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

The Italian Tenors 4.jpg

The Italian Tenors
Μετά την επιτυχία των συναυλιών τους σε Λευκωσία και Λεμεσό το 2021, οι The Italian Tenors, με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, συμπεριλαμβάνουν στη φετινή τους καλοκαιρινή περιοδεία και την Κύπρο για συναυλίες σε δύο από τα πιο ατμοσφαιρικά αμφιθέατρα του νησιού. Μετά τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο οι Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita, τρεις από τους καλύτερους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, δημιούργησαν το φωνητικό τρίο «The Italian Tenors» με ρεπερτόριο που συνδυάζει την κλασική μουσική με δημοφιλή ιταλικά και διεθνή ποπ τραγούδια σε δικές τους πρωτότυπες διασκευές.
>> Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. Εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com.

46013-sitesdefaultfiles7671_alkistis_protopsa.width-1920.jpg

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Μία διαφορετική μουσική συνάντηση μας υπόσχεται για τον Σεπτέμβριο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στην Πάφο μπροστά από το Κάστρο στο Λιμανάκι. Μία συναυλία «Εξω καρδιά!» στις 6 Σεπτεμβρίου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μία μουσική ισορροπία προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της , που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές! Η εντυπωσιακή επιτυχία των συναυλιών της είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, γι αυτό και πάλι θα είναι κοντά μας σε μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή!
>> Tετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, Μεσαιωνικό Κάστρο, Πάφος, 20.30. Εισιτήρια: tickethour.com.

Ρίτα Αντωνοπούλου
Η Ρίτα Αντωνοπούλου επανέρχεται για ένα δυναμικό live. Με την αγάπη του κόσμου στην καρδιά, με σεβασμό και λατρεία στην τέχνη που υπηρετεί, συναντά τους Ρεβάνς, ένα συγκρότημα εξαιρετικών νέων μουσικών οι οποίοι ήδη χαράζουν τη δική τους πορεία στη μουσική αυτού του τόπου, με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο και στίχο, με ταλέντο, ήθος και ψυχή που όμοιά τους σπάνια βρίσκει κανείς. Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ενωμένοι οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο κοινό μία παράσταση που λέει την αλήθεια. Μια παράσταση που αφυπνίζει, ξεσηκώνει, εμψυχώνει, συγκινεί και γιατρεύει. Με μια εκρηκτική χημεία επί σκηνής, η Ρίτα Αντωνοπούλου κι οι Ρεβάνς, υπόσχονται να μας χαρίσουν μια παράσταση που θα είναι για όλους μας σημείο αναφοράς.
>> Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου (επ. Λευκωσίας). Πληροφορίες 99646210.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Έλλη Κοκκίνου έρχεται στο Φεστιβάλ Μεγάλης Πατάτας

«Τα Τραγούδια της Παρέας» του Μάνου Λοΐζου
Ο Δήμος Γεροσκήπου διοργανώνει και φέτος τα Ιεροκήπια 2023. Μάλιστα η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με μία συανυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάνου Λαΐζου με τους Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Ολυμπίου, Ανδρέα Ελεσνιτσάλη και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση». Συμμετέχει ο Πολιτιστικός Όμιλος «Ιεροί Κήποι». Ενορχηστρώσεις Άδμητος Πιτσιλλίδης.
>> Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Γεροσκήπου, 20.00. Είσοδος ελεύθερη.

ploutarxoserxetekypro.jpg

Γιάννης Πλούταρχος
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης (γνωστός και ως το καλύτερο παιδί) έρχεται ξανά στο νησί, για μια υπέροχη συναυλία στο χωριό. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρίσκεται στο Γήπεδο Ακρίτα στη Χλώρακα, για μια συναυλία γεμάτη με τραγούδια που αγαπήσαμε. Την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, πάμε στο γήπεδο για φαγητό και μια συναυλία γεμάτη επιτυχίες.
>> Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ακρίτα, Χλώρακα, επ. Πάφου, 21.00. Πληρ. Κ.Σ. Χλώρακας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δύο συναυλίες από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στην Κύπρο

vretos.jpg

Ηλίας Βρεττός - Αναστάσιος Ράμμος
Ο εκρηκτικός Ηλίας Βρεττός δίνει ραντεβού μαζί μας το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Theama Venue στη Λεμεσό, για μια δυνατή συναυλία γεμάτη πάθος, χορό και κέφι! Μαζί του φυσικά, ο μοναδικός Αναστάσιος Ράμμος που με την τρομερή του ενέργεια, θα μας ξεσηκώσει! Η συναυλία τους θα περιλαμβάνει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο τους! Ποιος δεν έχει χορέψει με το «Και πετάω ψηλά», το «Όταν με κοιτάς», το «Δεν παν να λένε», το «Μια ιστορία», το «Ως το άπειρο»… Ποιος δεν έχει τραγουδήσει όσο πιο δυνατά μπορεί το «Φώναξέ με», το «Αχ καρδιά μου», το «Φύσηξε έρωτας βοριάς» και φυσικά, τη νέα μεγάλη επιτυχία του, «Ξέρεις πού θα με βρεις»!
>> Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Theama Venue, Λεμεσό, 23.00. Πληρ. 99341341.

FB_IMG_1693333011527.jpg

Γιάννης Βαρδής - Χάρης Βαρθακούρη
Στο πλαίσιο των εγκαινίων του χώρου στέγασης και πλατείας διοργάνωσης πολυπολιτισμικών δραστηριοτήτων «Σπίτι Νεολαίας και Πολιτιστικών Συνόλων Δήμου Αγίας Νάπας» το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 20.30 θα παρουσιαστεί στον χώρο της εκδήλωσης χορευτικό παραδοσιακό θκιάνεμα και αμέσως μετά, γύρω στις 21.00, η συναυλία των Ελλαδιτών τραγουδιστών Γιάννη Βαρδή και Χάρη Βαρθακούρη.
>> Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Σπίτι Νεολαίας και Πολιτιστικών Συνόλων Δήμου Αγίας Νάπας, 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

48606-sites/default/files/nikosportokaloglou.jpg

Νίκος Πορτοκάλογλου - Ρένα Μόρφη
Για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση των τριών χρόνων και την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μουσικό Κουτί», ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Πορτοκάλογλου και η συμπαρουσιάστριά του Ρένα Μόρφη, ετοιμάζουν μια μεγάλη συναυλιακή εξόρμηση στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μαζί τους, τρία από τα βασικά μέλη της μπάντας της εκπομπής, ο Βύρων Τσουράπης (μπάσο, τραγούδι) με τα όμορφα τραγούδια του από τον προσωπικό του δίσκο "Λέξεις Μακρόσυρτες", ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθάρα, τραγούδι) με το νέο του project "ΡΙΖΕΣ" και το τραγούδι τους "Ζήσε Ελεύθερος", ιδρυτικό μέλος των Wedding Singers, με πολυάριθμες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, ο Θανάσης Τσακιράκης (τύμπανα, φωνητικά) με το μοναδικό του ταλέντο συμπληρώνει δυναμικά και απογειώνει με τον ήχο του όλα τα είδη μουσικής καθώς και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Οι συναυλίες θα περιέχουν τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής. Ο Νίκος συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με την Ρένα, όπως και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια σε νέες διασκευές.
>> Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού.
>> Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, Λευκωσία. Εισιτήρια: shop.tickethour.com.

MAZW0.jpg

Γιώργος Μαζωνάκης
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες αυτού του Σεπτεμβρίου και μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να διασκεδάσουμε μαζί στα γήπεδα, και στις σκηνές, με τη μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Πιο συγκεκριμένα στην Κύπρο θα βρεθεί ως προσκεκλημένος της ΦΠΚ Πρωτοπορίας Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία διοργανώνει ένα μοναδικό Welcome Party, παρέα με τον πιο ανατρεπτικό Έλληνα καλλιτέχνη. Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.
>> Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη, Αγλαντζιά, Λευκωσία, 21.30. Πληρ. 96 893970.

rizou.jpg

Mαρίζα Ρίζου
Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ ''Το Χωριό'' η Μαρίζα Ρίζου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφει στο νησί μας τον Σεπτέμβριο. «Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο 'Το Χωριό'. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ''Του Χωριού'' του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε. Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά. Μαρίζα».
>> Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου, Λευκωσία, 20:30. Εισιτήρια: tickethour.com

Νικόδημος Καβαρνός.jpg

Π. Νικόδημος Καβαρνός
Με φόντο το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00, ο Π. Νικόδημος Καβαρνός, ένας νέος άνθρωπος και κληρικός όπου έχει διακριθεί με πολυπληθείς βραβεύσεις στο χώρο της ιεροψαλτικής ως ένα φαινόμενο της ορθοδοξίας, υπόσχεται να παρουσιάσει μια ξεχωριστή Βυζαντινή Συναυλία. Τόσο η δεινότητα του λόγου του, όσο και η καλλικέλαδη φωνή του, τον καθιστούν έναν από τους σπουδαιότερους πρωτοψάλτες και καθηγητές της βυζαντινής μουσικής, γεμίζοντας από κόσμο «ασφυκτικά» τους ναούς για τον ακούσει. Η ομορφιά της εκκλησιαστικής τέχνης και η αρμονία της βυζαντινής υμνογραφίας χαρακτηρίζουν και διέπουν το έργο του σε όλες τις εκφάνσεις της «εν Χριστώ» ζωής του. Με πάνω από 80 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέον η εμφάνιση του θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές υλοποιήσεις όλων των εποχών στην βυζαντινή μουσική. Ποσό €1 από κάθε εισιτήριο θα δοθεί στο «Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου».
>> Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, 21:00. Πληροφορίες: 99339941. Εισιτήρια: €20 (Ενήλικες) | €15 (Συνταξιούχοι, κληρικοί, στρατιώτες, φοιτητές, πολύτεκνοι, λήπτες ΕΕΕ) | €10 (παιδιά μέχρι 17 ετών). Προπώληση εισιτηρίων: www.SoldOutTicktetbox.com και καταστήματα Stephanis Electronics.

Κώστας Χατζής
Το Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου υποδέχεται το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου τον Κώστα Χατζή, έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες, με το κοινωνικό τραγούδι και διεισδυτικό του λόγο. Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»! Γεμάτη από τραγούδια θα είναι και αυτή η μοναδική βραδιά που θα μας χαρίσει στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου στις 16 Σεπτεμβρίου. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.
>> Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, 20.30. Εισιτήρια: tickethour.com.

notes.jpg

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Στέλιος Ρόκκος
Οι Notes Live, με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στη νυχτερινή διασκέδαση της Λεμεσού, ξέρουν να προσφέρουν στο κοινό εκρηκτικές βραδιές, γεμάτες διασκέδαση και ζωντανή μουσική με γνωστούς καλλιτέχνες και μεγάλα όνομα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Εξ ου λοιπόν και τη νέα σεζόν επιστρέφουν με έναν εκρηκτικό καλλιτέχνη! Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου υποδέχεται τον Στέλιο Ρόκκο σε μία συνεργασία που θα μας προσφέρει μια βραδιά γεμάτη "μεγάλα" τραγούδια, συγκινήσεις, ένταση και φυσικά διασκέδαση!
>> Έναρξη 16 Σεπτεμβρίου, Notes Live, Λεμεσός. Πληρ. 25344344.

Μπέσσυ Αργυράκη
Η Μπέσσυ Αργυράκη, έρχεται στην Κύπρο μαζί με τους φίλους της, για μία μοναδική μουσική παράσταση το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών. Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά», «Toshihiko» και πολλές ακόμα επιτυχίες που την κάνουν μοναδική! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας μαζί με τους μουσικούς της αλλά και τρεις ξεχωριστούς φίλους, τον Δημήτρη Κίκλη, την Έλενα Ιωαννίδου, και τον Ξενοφών Ιωαννίδη υπόσχονται μια υπέροχη, ξεχωριστή μουσική βραδιά!
>> Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 20.45. Εισιτήρια Tickethour.com.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δυνατή ηλεκτρονική μουσική, στο Flying Away Festival

Active Member
Οι Active Member, το θρυλικό ελληνικό low bap γκρουπ, συμπληρώνει το 2023 31 χρόνια δράσης και το γιορτάζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Μια «Αντιστροφή» λοιπόν όπως λένε οι ίδιοι προς τα όμορφα που δεν κατάφεραν να χαρούν, ενώ εκείνα υπήρχαν γύρω τους όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από ανάρτησή τους λοιπόν, δίνουν ξανά ραντεβού στην Κύπρο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, για μια δυνατή συναυλία!
>> Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Περισσότερα σύντομα.

natasa.jpg

Νατάσα Θεοδωρίδου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου περιοδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Νατάσα με τις αμέτρητες επιτυχίες της στις αποσκευές της, καλεί το κοινό σε μία μοναδική βραδιά για να τραγουδήσει, να χορέψει, να συγκινηθεί και να ερωτευτεί, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας «Hartis Tour». Από αυτό πάρτυ δεν μπορεί βέβαια να λείπει ο Χάρτης, η νέα μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου που ήδη ακούγεται παντού. Μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
>> Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, 20:30. Προπώληση: Tickethour και καταστήματα ACS σε όλη την Κύπρο.

Γιάννης Κότσιρας - Μίλτος Πασχαλίδης
Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική». Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη. Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.
>> Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. Εισιτήρια: tickethour.com.

Πέγκυ Ζήνα
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, επίσημη ημέρα έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, τη βραδιά θα κλείσει η συναυλία «Δύο χρόνια χωρίς τον Μίκη Θεοδωράκη» με την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη. Τη σπουδαία τραγουδίστρια θα συνοδεύουν οι ΄Αγγελος και Παναγιώτης Θεοδωράκης.
>> Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας. Είσοδος ελεύθερη.

Ελένη Βιτάλη
Η συναυλία της μεγάλης ερμηνεύτριας και δημιουργού Ελένης Βιτάλη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τέταρτης μέρας του Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η οποία μαζί με τους ΤΖΟΥΜ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές της επιτυχίες και όχι μόνο αλλά και πολλά εξαιρετικά τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών και δημιουργών.
>> Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας. Είσοδος ελεύθερη.

alkinoos2.jpg

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε. «Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!».
>> Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου.
>> Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, Κοινοτικό Θεατράκι Λυμπιών, Λευκωσία.

Μιχάλης Ρακιντζής - Σοφία Αρβανίτη
Τα τραγούδια και οι μουσικές τους χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή κατά την οποία μεσουρανούσαν. Ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Σοφία Αρβανίτη έρχονται στην Κύπρο για να μας θυμίσουν όλες εκείνες τις υπέροχες '90s στιγμές! Δύο από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της δεκαετίας του 1990, ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Σοφία Αρβανίτη ενώνουν τις φωνές τους για ένα μοναδικό, σούπερ καλοκαιρινό πάρτι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου.
>> Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Ιδαλίου, Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Tiësto έρχεται Κύπρο για να μας ξεσηκώσει

annavissisinavliamelco.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Άννα Βίσση
Η μεγάλη σταρ γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της δυναμικής της παρουσίας στην ελληνική μουσική, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία! Η Άννα Βίσση γιορτάζει αυτή τη μνημειώδη επέτειο μαζί με τον κόσμο, που την αγάπησε, την ανέδειξε ως την απόλυτη Ελληνίδα star και την ακολουθεί φανατικά όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τρεις μοναδικές συναυλίες. Η Άννα Βίσση με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης και όχημα την επετειακή συναυλία της, στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, στο φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα . Στο πλαίσιο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί πρόσκληση συμμετοχής σε έρανο, με σκοπό τη στήριξη του έργου των Sophia Foundation for Children και Ronald McDonald House Charities.
>> Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Ευρώπης, Λάρνακα, 19.00. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close