Eating News , Εστιατόρια

H Νάνσυ έστησε ένα μικρό μαγαζάκι στη Λευκωσία, με γεύσεις που εκπλήσσουν

Νέο, ανανεωμένο μενού με προγεύματα, σνακ και μικρά γεύματα από το The Platter Co Cy

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2023

Μία εκλεκτή γκάμα, με επιλογές από προγεύματα, χορταστικά σάντουιτς, πρωτότυπες σαλάτες, yogie pots, healthy cheats, πληθωρικά platters και σούπες ημέρας


Η Νάνση, μετά από εννέα χρόνια που έζησε, σπούδασε και εργάστηκε στην Αυσταλία, αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύπρο. Η πείρα που αποκόμισε και οι σπουδές της ήταν τα καλύτερα εφόδια για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια με την επιστροφή της στην πατρίδα της. Σιγά-σιγά και μεθοδικά κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της, μικρή επιχείρηση, το The Platter Co Cy.

p5.jpg


Ένα brand που στόχο έχει την ποιότητα, την πρωτοτυπία στις γεύσεις και να προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση σε όλους εκείνους που θα δοκιμάσουν τα καλούδια του.

Έτσι, στην οδό Πρέσπας, σε μία πάροδο της Δημοσθένη Σεβέρη, η Νάνσυ έστησε το μικρό της μαγαζάκι, όπου καθημερινά φτιάχνει και προσφέρει πολύ καλές επιλογές από προγεύματα, σάντουιτς, σαλάτες και σούπες τώρα που θα αρχίσει η θερμοκρασία να πέφτει.

Εδώ, θα βρεις επίσης ποιοτικά platters που αποτελούν μία ιδανική λύση για κέρασμα σε γιορτές, επετείους ή οποιαδήποτε άλλη αφορμή επιθυμείς.

p4.jpg


Το μαγαζί δέχεται παραγγελίες τηλεφωνικά, όλες τις ώρες της ημέρας και προσφέρει κατ’ οίκον παράδοση αν το επιθυμείς. Από την άλλη, αν ακολουθείς κάποια διατροφή ή θέλεις να ξέρεις τις θερμίδες που καταναλώνεις, μην ανησυχείς αφού η Νάνση έχει φροντίσει στο μενού, πλάι από κάθε πιάτο, να σου γράφει τον ακριβή αριθμό της θερμιδικής του αξίας.

p8.jpg


Μυρωδάτος καφέ, πρωινό και σνακ
Τα πρωινά στο The Platter Co Cy ξεκινούν όμορφα από τις 08:00 σερβίροντας εξαιρετικό, μυρωδάτο καφέ που θα συνοδεύσει το πρωινό σου ή κάποιο σνάκ. Ο νέος κατάλογος του μαγαζιού έχει ανανεωθεί, προσθέτοντας καινούργιες vegan και vegetarian επιλογές. Ξεκίνα το πρωί σου με το CYO Toast με ψωμί και βούτυρο, δοκίμασε ένα Smashed Avocado toast ή ακόμα ένα Hulk Smush που περιλαμβάνει δύο αβγά ποσέ, μπέικον και αβοκάντο σε ψωμί. Υπάρχει όμως και η επιλογή της ομελέτας με μανιτάρια, μοτσαρέλα και σπανάκι. Με κάθε πιάτο σου μπορείς να επιλέξεις και το συνοδευτικό ή επιπλέον υλικό που επιθυμείς. Επιπλεόν, ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές επιλογές από χορταστικά σάντουιτς. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στο Papa TPC με κοτόπουλο, τυρί, αβοκάντο, ντομάτα, μαρούλι και πέστο μαγιονέζα, το The Faladeen Wrap με φαλάφελ, μαρούλι, ντομάτα, ισπανικό κρεμμύδι, πίκλες, ραπανάκι, χούμους και γλυκιά τσίλι σως. Μία τρίτη επιλογή είναι το The Jackson με φέττα, ντομάτα, τυρί σε ψωμί με μείγμα ζαατάρ (ρίγανη, θυμάρι, σουμάκ, ελαιόλαδο, αλάτι και σουσάμι). Τέλος, το χορταστικό Ricky Ricardo με σαλάμι, τυρί, ντομάτα, αγγουράκι σε ψωμί με ζάαταρ.


Στον κατάλογο θα βρεις πέντε διαφορετικές νόστιμες σαλάτες. Η El Santiago στην οποία μπορείς να προθέσεις κοτόπουλο ή φαλάφελ μαζί με κόκκινο λάχανο, μαρούλι, καλαμπόκι, πιπεριά και ένα ντρέσινγκ κόλιανδρου με λεμόνι. Η γνωστή μας Ceasar Salad με κοτόπουλο ή φαλάφελ, η Pablo Escowbowl με κινόα, καλαμπόκι, μαυρα φασόλια, αβοκάντο και ένα ντρέσινγκ από ντοματίνια και λεμόνι. Επιπλέον, υπάρχουν οι επιλογή της σαλάτας με πέννες, κοτόπουλο, παρμεζάνα, τυρί, ρόκα, ξηρούς καρπούς και πέστο μαγιονέζα και της σαλάτας με σολομό και κους σκους, μοτσαρέλα, αγγουράκι, ρόκα, κρεμμυδάκια (shallots), κάππαρη και ντρέσινγκ λεμονιού.

p6.jpg


Σύντομα το μαγαζί θα σερβίρει και σούπες ημέρας οι οποίες θα είναι: σούπα μπιζελιού κάθε Δευτέρα, την Τρίτη σούπα λαχανικών, την Τετάρτη σούπα με πράσο και καλαμπόκι, την Πέμπτη κολοκυθόσουπα και την Παρασκευή θα τρώμε τον παραδοσιακό τραχανά.


Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις ένα από τα yogie pots όπου θα βρεις ενδιαφέρουσες επιλογές με σπιτική γκρανόλα, φράουλες και χαλεπιανά, apple cruble, μέλι και καρύδια. Για να γλυκαθείς υπάρχουν και τα healthy cheats όπως το cream cheese brownie, το peanut crunchy αλλά και το white peanut crunchy.
Μπορείς να απολαύσεις το πρωινό σου στον χώρο του μαγαζιού, να πάρεις take away ή να παραγγείλεις delivery για το σπίτι και το γραφείο από τις διαδικτυακές πλατφόρμες Wolt, Foody και Bolt.


Πληροφορίες:
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-14:00, Πρέσπας 2, Λευκωσία. Τηλ: 99185705.
Facebook: The Platter Co Cy
Instagram: the_platter_co_cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close