Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εστιατόριο που συνδυάζει ωραίες γεύσεις και όμορφο περιβάλλον

Έξοδος για γεύμα ή δείπνο που τα έχει όλα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2023

Στον Πρωταρά υπάρχει ένα lounge bar - restaurant το οποίο συμπεριλαμβάνεται κάθε χρόνο στις αγαπημένες μας επιλογές στην περιοχή, τόσο για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται αλλά και τη θέα την οποία προσφέρει, όσο και τις γευστικές προτάσεις του που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Ο λόγος για το Hippocampus Lounge Restaurant το οποίο δεσπόζει στην πολυσύχναστη Λεωφ. Πρωταρά στον Πρωταρά εδώ και 35 χρόνια!

IMG_9904.JPG

Το Hippocampus λοιπόν γοητεύει τους επισκέπτες του με τον κομψό του εσωτερικό χώρο, όπου πρωταγωνιστής είναι το εντυπωσιακό μπαρ, με την υπέροχη βεράντα του, με τις ανθισμένες βουκαμβίλιες, η οποία απολαμβάνει την κίνηση της πολυσύχναστης λεωφόρου, καθώς επίσης και την εκπληκτική πανοραμική θέα που προσφέρει το ατμοσφαιρικό open air roof garden του.

IMG_9865.JPG

Η φιλοσοφία του εστιατορίου εστιάζει στη διεθνή κουζίνα, δίνοντας έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες και τις μοντέρνες τεχνικές, και προτείνει ένα πληθωρικό μενού με σούπες και ορεκτικά, δροσερές σαλάτες με υλικά εποχής, ζυμαρικά, λαχταριστά μπέργκερ, θαλασσινά, ψάρια, είδη σχάρας, κρεατικά, καθώς επίσης και καλοφτιαγμένο και πεντανόστιμο σούσι σε μεγάλη ποικιλία και διάφορες εκδοχές για τους φανατικούς του είδους.

IMG_9939.JPG

Tagliatelle Frutti Di Mare, Cacio E pepe σερβιρισμένη με τυρί, Ιταλικό ριζότο με καραβίδες (Crayfish Risotto), BaoBuns με γαρίδες tempura, γλυκό τσίλι, σάλτσα teriyaki, καρότο, αγγούρι, φρέσκο ​​κρεμμυδάκι και κόλιανδρο, vegan Ravioli, Rigatoni Chicken με φρέσκα μανιτάρια, λευκή τρούφα και estragon, είναι ενδεικτικές αναφορές που εστιάζουν κυρίως στα ζυμαρικά, ενώ οι στιβαρές κρεατοφαγικές προτάσεις το καθιστούν έναν καλό λόγο επίσκεψης από τους λάτρεις του είδους.

IMG_9918.JPG

Οι γεύσεις εδώ είναι ντελικάτες, confort και διεθνείς με τον κατάλογο των sushi να κεντρίζει το ενδιαφέρον, ενώ άξια ειδικής μνείας είναι και η λίστα των εμπνευσμένων signature cocktails τους, που δεν την προσπενάς εύκολας.

Επίσης τα κρασιά από τον κυπριακό, τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα και τα οινοπνευματώδη ποτά πλαισιώνουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λίστα ποτών.

IMG_9954.JPG

Η τοποθεσία, η ατμοσφαιρική μουσική, η ανεβαστική διάθεση, η μοναδική θέα από το rooftop, οι εκλεκτές γεύσεις και τα εμπνευσμένα cocktails, τον καθιστούν έναν must προορισμό για έξοδο από ντόπιους και ξένους!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23831166
Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου (δες τον χάρτη εδώ).
Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Κ 12.00-01.00.
Facebook: Hippocampus Protaras-Cyprus
Instagram: hippocampus_protaras_cyprus

IMG_9869.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close