Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2023
Νότες αισιοδοξίας, νότες ελπίδας και αγάπης θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, στις 20:30. H Φιλανθρωπική Συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή» που παρουσιάζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Mια Ευχή», έρχεται να καθηλώσει το κοινό και να δημιουργήσει μια αλυσίδα αγάπης και προσφοράς για όλα τα παιδιά που παλεύουν με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς, καλλιτέχνες που πάλεψαν οι ίδιοι με τον καρκίνο, που έδωσαν το δικό τους αγώνα και βγήκαν νικητές. Καλλιτέχνες που με θάρρος ανεβαίνουν στη σκηνή και μας ταξιδεύουν με μελωδίες και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.
Νάσια Τραχωνίτου, Παμπίνα Κοντέα, Γεωργία Κόμπου και Νεφέλη Αντωνίου, μετά και από την παρότρυνση του ιατρού Δρος Γιώργου Άστρα Παθολόγου- Ογκολόγου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για το τραγούδι και τη μουσική… Δίνουν μαθήματα ζωής και στέλνουν μηνύματα φωτεινά και αισιόδοξα. Μαζί τους σε αυτό το υπέροχο μουσικό συναπάντημα η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου, Υπαστυνόμου Θεόδωρου Ηροδότου.
Η Φιλανθρωπική Συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή» έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Υψηλής Προστάτιδας του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», Κυρίας Φιλίππας Καρσερά – Χριστοδουλίδη, ενώ τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή».
Ας ενώσουμε λοιπόν στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι τη φωνή μας, ας γίνουμε μέρος αυτής της γεμάτης συναισθήματα μουσικής βραδιάς και ας τραγουδήσουμε παρέα με τις μαχήτριες της ζωής, εκφράζοντας την υποστήριξη και την αγάπη μας προς όλα τα παιδιά που νοσούν με καρκίνο και δίνουν το δικό τους τιτάνιο αγώνα επιβίωσης.
Είσοδος: 10 ευρώ Προπώληση Εισιτηρίων: Soldout Tickets
Πληροφορίες: 22311277, 99448723
Η Φιλανθρωπική Συναυλία πραγματοποιείται με την πολύτιμη αρωγή των:
Μέγας Χορηγός: Astras Oncology Network |Χορηγοί: Takirra Investment Corporation, Remedica, McDonald's.
-
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
27 Σεπτεμβρίου 2023
Σχετικά
Ο Θηβαίος επιστρέφει στη Λευκωσία για ένα live
Έρχεται στο Σκαλί Αγλαντζιάς με μια μοναδική επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια πορείας του στη δισκογραφία
Τα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού ζωντανεύουν ξανά σε μια ξεχωριστή βραδιά
Τέσσερις ερμηνεύτριες συναντιούνται στη σκηνή για ένα μουσικό αφιέρωμα σε μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, με ελεύθερη είσοδο.
Η Γιώτα Νέγκα έρχεται στην Κύπρο για ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι
Τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών και αγαπημένες προσωπικές επιτυχίες της ερμηνεύτριας θα γεμίσουν την Πολιτιστική Σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.
Ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια από τη Σύρο και τη Θεσσαλονίκη στη Λευκωσία
Ο Αρίστος Βαμβακούσης, η Μαρία Τσιόγκα και ο Δημήτρης Σφίγγος συναντιούνται στη σκηνή της Μικρής Άρκτου για μια βραδιά που φιλοδοξεί να γίνει μια μεγάλη μουσική παρέα.
Ηλίας Βρεττός live στο χωριό
Μια καλοκαιρινή βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ηλία Βρεττού, σε ένα live που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό
Talitman, Τρούλλος και Ein-Habar σε μια διεθνή δισκογραφική συνάντηση που ταξιδεύει «Around the World»
Ο Κύπριος φαγκοτίστας Μαυρουδής Τρούλλος συμμετέχει σε μια ξεχωριστή διεθνή δισκογραφική παραγωγή που φέρνει στο προσκήνιο τη σύγχρονη μουσική δωματίου
Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής Λάκης Χαλκιάς
Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής παράδοσης
Οι BTS αρνούνται να υποβάλουν υποψηφιότητα στα Grammy – Η αντίδραση της Recording Academy
Η απόφαση του supergroup της K-pop αφορά την νέα κατηγορία για την Καλύτερη Ασιατική Ποπ Μουσική Ερμηνεία.
Η κυπριακή μουσική παράδοση ταξιδεύει σε πέντε χωριά της Πάφου
Οι Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής παρουσιάζουν μια μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακούς σκοπούς, τραγούδια και χορούς, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2026
Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην Κύπρο για ένα δυνατό live
Ο κορυφαίος καλλιτέχνης τραγουδά στη Λάρνακα για καλό σκοπό
Σωκράτης Μάλαμας, Ιουλία Καραπατάκη και Γιάννης Μάλαμας στην Κύπρο τον Οκτώβριο
Ο Οκτώβριος έχει ήδη κάτι ξεχωριστό να μας υποσχεθεί
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει μετά το καλοκαίρι για δύο δυνατές συναυλίες στην Κύπρο
Mε 31 χρόνια δισκογραφίας και τραγούδια που έχουν γίνει συλλογική μνήμη, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σκηνική εμπειρία γεμάτη ζωντάνια