Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα pasta projects του νησιού, που πρέπει να δοκιμάσεις!

Το Pasta Strada λατρεύει το ιταλικό φαγητό!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2023

Το Pasta Strada αποτελεί έναν γευστικό προορισμό για όσους αναζητούν τις γνήσιες γεύσεις της Ιταλικής κουζίνας. Με μια μοναδική προσέγγιση, το μαγαζί συνδυάζει την αγάπη για τα ζυμαρικά με τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος, φτιάχνοντας πιάτα όπως οι Ιταλοί στο σπίτι τους.

Με πρώτες ύλες προσεκτικά επιλεγμένες από τοπικούς παραγωγούς και κυπριακές εταιρείες, το Pasta Strada προσφέρει φρέσκες μακαρονάδες και σαλάτες για κάθε γούστο. Με απλές συνταγές, αλλά με προσεγμένο μαγείρεμα, το αποτέλεσμα είναι γεύσεις που μαγνητίζουν.

14.jpg

Οι πελάτες του Pasta Strada απολαμβάνουν μια αυθεντική εμπειρία Ιταλικού street food, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στην Ιταλία. Εδώ, η καθημερινότητα γίνεται πιο γευστική, χάρη στην ποιότητα και το πάθος που αφιερώνει το Pasta Strada στην παρασκευή κάθε πιάτου.

Με δυνατότητες take away, delivery και dine in σε τρία διαφορετικά σημεία στη Λευκωσία, το Pasta Strada προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε τις μοναδικές του γεύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

7 (1).jpg

Με τον τίτλο "Italian Street food made perfect", το Pasta Strada είναι περήφανο που προσφέρει την απλή, αυθεντική γεύση της Ιταλίας, όπως την απολαμβάνουν οι ίδιοι οι Ιταλοί στο σπίτι τους. Κάθε μακαρονάδα, κάθε σαλάτα, είναι μια γευστική αγκαλιά από την καρδιά της Ιταλίας, παρασκευασμένη για εσάς.

Με την υποψηφιότητά του για τα Cyprus Eating Awards 2023 - Special Award in Street Food, το Pasta Strada αναδεικνύεται ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για όσους αναζητούν γεύσεις που συνδυάζουν την απλότητα με την απόλαυση.

3.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, καλέστε το Pasta Strada στο τηλέφωνο: 77773031.

  • Λεωφόρος Λάρνακος 109, Αγλαντζιά.
  • Αριστείδου 34, Άγιος Δομέτιος.
  • Αγίου Γεωργίου 5, Λατσιά, 2231.

Email: info@pastastrada.com.cy
Website
: https://pastastrada.com.cy/
Facebook: pastastrada
Instagram: Pasta Strada

1.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close