Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Rocas Experience: Μία κορυφαία προσθήκη στην κυπριακή γαστρονομία

Εκεί όπου η boho αισθητική συναντά τη γαστρονομία και τη διασκέδαση

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η κατηγορία "Νέα Άφιξη" των Cyprus Eating Awards προσελκύει κάθε χρόνο ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το Rocas Experience, το μπαρ-εστιατόριο που ήρθε για να αλλάξει το παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά, κατάφερε να κερδίσει επάξια την υποψηφιότητά του σε αυτήν την κατηγορία και αν αναρωτηθούμε το γιατί, μάλλον το ερώτημα αυτό θα είναι ρητορικό.

024A5079 copy--d.jpg

Αφού μας συστήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, με δυναμικά events και εξαιρετική αισθητική, το Rocas Experience, κατάφερε να συνδυάσει άψογα γαστρονομία και διασκέδαση, ενώ με τη νησιώτικη-boho διακόσμηση του χώρου του, κατάφερε να εμπνεύσει συναισθήματα ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Rocas Experience, ξεχώρισε για τα άκρως δημιουργικά του μενού, τόσο του φαγητού όσο και των signature cocktails του.

A9313318--d.jpg

Υπό τη γαστρονομική επιμέλεια του βραβευμένου Chef Andrew Tzo, το Rocas Experience προσφέρει ένα γαστρονομικό ταξίδι που αντικατοπτρίζει τη Μεσογειακή κουλτούρα με πινελιές από την Ασία. Από εντυπωσιακές σαλάτες, καλοψημένα κρεατικά και φυσικά εκλεκτά θαλασσινά, το κάθε πιάτο υπόσχεται μια γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα όπου η δημιουργικότητα ξεχειλίζει. Εμείς έχουμε αγαπήσει το Sea Bass Crudo, το Prawn Risotto και μαζί με αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας ένα φανταστικό γλυκό όπως είναι το Εκμέκ με φιστίκι Αιγίνης. Είμαστε σίγουροι ότι εκτός από αυτά, θα έχετε ξεχωρίσει κι εσείς τα αγαπημένα σας πιάτα. Όσοι από εσάς δεν το έχετε ακόμη επισκεφθεί, μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας καθημερινά και να πάρετε μία γεύση από την εμπειρία που σας περιγράφουμε.

A9313357--d.jpg

Το φαγητό συνοδεύεται από μια εκλεκτή λίστα κρασιών από Κύπρο και εξωτερικό, αλλά και μοναδικά cocktails που επιλέγονται για να αναδείξουν τις γεύσεις κάθε πιάτου. Από αυτά εμείς προτείνουμε το εξαιρετικό Pisco Sour και το δροσιστικό Mai Experience που δένουν αρμονικά με τα περισσότερα πιάτα του μενού.

5T2A5009 copy--d.jpg

Έτσι, με όλα τα πιο πάνω –και πολλά άλλα– το Rocas Experience κατάφερε να γίνει ο νούμερο ένα καλοκαιρινός προορισμός στην Κύπρο μέσα σε μόνο λίγους μήνες αφότου άνοιξε τις πόρτες του.

Και ναι, σήμερα είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards 2023, στην κατηγορία "Νέα Άφιξη". Η αγάπη που του έχετε δείξει από την πρώτη στιγμή είναι απαράμιλλη και τώρα έχετε την ευκαιρία να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια ώστε να συνεχίσει να μας προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Πληροφορίες: +357 97 511000
www.rocasexperience.com
www.facebook.com/rocasexperience
www.instagram.com/rocas_experience

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close