Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Rokoko, η σταθερή αξία της Λευκωσίας

Πίτσες και μακαρονάδες... κόλαση, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023

Φαντάσου ένα μέρος όπου διαφορετικές παρέες ανθρώπων συναντιούνται σε διπλανά τραπέζια για να κλείσουν τη μέρα τους με τον πιο νόστιμο τρόπο, ή για ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Ένα μέρος όπου μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικές γεύσεις και μοντέρνα ατμόσφαιρα, σε μια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές του κέντρου.

d-l_-234.jpg

Από το 2015, το Rokoko στην οδό Χριστόδουλου Σώσου στην καρδιά της Λευκωσίας, αποτελεί το ιδανικό στέκι για casual dinning στην πόλη και οι πιστοί του οπαδοί το αποδεικνύουν.

Στον φινετσάτο και elegant, industrial και ατμοσφαιρικό χώρο του, που παραπέμπει σε μαγαζιά της Νέας Υόρκης, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό με value for money τιμές, με επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο και μοναδικά πιάτα με βάση τους ολόφρεσκα υλικά.

Το δε σλόγκαν "Slice Slice Baby" που θα δεις να αναγράφεται στο μπαρ μπροστά στον ξυλόφουρνο, μαρτυρεί το μεράκι και την αγάπη που βάζουν στην τέχνη της αυθεντικής ιταλικής πίτσας.

d-l_-155.jpg

Το δυνατό χαρτί του Rokoko, βέβαια, είναι το μενού του -το οποίο αυτόν τον Σεπτέμβριο ανανεώθηκε-, και η άψογη εκτέλεσή του. Εξ ου και εδώ θα δοκιμάσεις αυθεντική ιταλική πίτσα, ενώ θα γευτείς και φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα αποκλειστικά για το εστιατόριο αλλά και κυρίως πιάτα και ορεκτικά για όλα τα γούστα, με φρέσκα και ποιοτικά εποχικά υλικά.

Από τις πίτσες σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις την truffle bacon pizza και από τα κυρίως βάλε στη λίστα σου οπωσδήποτε το duck ragu.

d-l_-222.jpg

Το φαγητό σου οπωσδήποτε πρέπει να συνοδευτεί με ένα από τα δημιουργικά κοκτέιλ που θα βρεις στον κατάλογο, ενώ για επιδόρπιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραγγείλεις το λαχταριστό καλτσόνε με νουτέλα και μασκαρπόνε που αποτελεί πια σήμα κατατεθέν για τους θαμώνες του μαγαζιού. Ωστόσο, must try είναι και το pistacio tiramisu, η νέα νόστιμη προσθήκη στο μενού με τα γλυκά, που θα σε ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητά του.

d-l_-101.jpg

Κι επειδή το Rokoko Kitchen & Bar γνωρίζει όλους τους τρόπους να σε κρατήσει κοντά του, μάθε ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε περιμένει για lunch, επαναφέροντας τα αγαπημένα σου μεσημεριανά τα σαββατοκύριακα αλλά και όλες τις αργίες, προτείνοντάς σου μάλιστα γεύσεις από το ανανεωμένο μενού που θα σε ενθουσιάσουν!

Και επειδή πλέον υπάρχει και delivery με πραγματικά καλό φαγητό, μάθε ότι το Rokoko πλέον πρόσθεσε στις υπηρεσίες του τη διανομή φαγητού μέσω του Rokoko Forno (@rokokoforno) σε όλες τις πλατφόρμες, ώστε να απολαμβάνεις στον χώρο σου πιάτα με την υπογραφή του Rokoko, προσεγμένη διαδικασία μαγειρέματος και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

d-l_-189.jpg

Νέο Rokoko!
Kαι όχι τα νέα του Rokoko δεν τελειώνουν εδώ, μίας και όπως μαθαίνουμε, εντός του φθινοπώρου, το διάσημο λευκωσιάτικο μαγαζί βγαίνει εκτός πρωτεύουσας, δημιουργώντας το νέο του εστιατόριο στην ανανεωμένη αγορά της Λάρνακας!

*Τα Cyprus Eating Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, συμπεριέλαβε ανάμεσα στα 89 υποψήφια εστιατόρια για το 2023 και το Rokoko Kitchen & Bar στη Λευκωσία στην κατηγορία Nice Price. Ψήφισε εδώ.

(22254525) Χριστόδουλου Σώζου 21, Λευκωσία.
Facebook: Rokoko
Instagram: RoKoKo Kitchen & Bar

d-l_-170.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close