Eating News , Εστιατόρια

Το "Το Παντοπωλείο - Καλή Όρεξη" έχει νέο chef, νέο μενού και νέα όνειρα!

Το δημοφιλές εστιατόριο ανανεώνεται και να προχωράει στο επόμενό του βήμα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023

Κάτι καινούριο ξεκινάει στο “Παντοπωλείο - Καλή Όρεξη” που μαζί με τον νέο Executive Chef του, Μπάμπη Καραούζα, συνεχίζει να ανανεώνεται και να προχωράει στο επόμενό του βήμα.

Ο πολύπειρος chef Μπάμπης Καραούζας μέσα από τη δική του σύγχρονη ματιά συνέθεσε το νέο μενού του “Παντοπωλείου” βάζοντας τις δημιουργικές του πινελιές.

CHEF BABIS KARAOUZAS.jpg

Το νέο μενού διατηρεί τη φιλοσοφία του εστιατορίου με πιάτα από την Ελληνική και Κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα. Η παραδοσιακότατα των συνταγών συνδυάζεται με σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές κι έτσι ο επισκέπτης δοκιμάζοντας τα πιάτα θα εκπλαγεί ευχάριστα από το πόσο οικείες του είναι οι γεύσεις, ακόμα κι αν πρόκειται για λιγότερο παραδοσιακά πιάτα.

Το “Παντοπωλείο - Καλή Όρεξη” επιδεικνύει συνέπεια στη φιλοσοφία των 14 χρόνων λειτουργίας του και εκτός από το νέο μενού ο Διευθυντής του, Κωστής Κωνσταντίνου, καθημερινά επενδύει στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του και ο Περικλής Χριστοφορίδης, ιθύνων νους του εστιατορίου, συνεχίζει να επιμένει στην αγορά ποιοτικών πρώτων υλών από την κυπριακή και την ελληνική ύπαιθρο.

6.KOUNOUPIDI LEMONATO.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close