Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Ιστορικόν τις Κυριακές στρώνει το τραπέζι με διαλεκτά πιάτα

Βολτάρουμε στην πρωτεύουσα και πιάνουμε θέση σε μία από τις πιο όμορφες αυλές της

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2023

Φαγητό απλό και νόστιμο, περιβάλλον φιλόξενο και οικείο, τραπέζια με οικογένεια και φίλους. Αυτά είναι τα προαπαιτούμενα για τα μεσημέρια της Κυριακής! Το ζητούμενο δε είναι να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας, να περάσουμε καλά και να φάμε αυθεντικά πιάτα σαν αυτά της γιαγιάς.

Γι’ αυτό και τις Κυριακές οφείλουμε να επιστρέφουμε σε μέρη αγαπημένα που ξέρουμε κι εμπιστευόμαστε, για να τα περνάμε όσο καλύτερα γίνεται!

Για όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, εμείς επιστρέφουμε ξανά και ξανά στο Ταβερνείο Το Ιστορικόν, στον παραδοσιακό πυρήνα του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία.

Πρόκειται, άλλωστε, για μία από τις πιο αγαπημένες ταβέρνες της Λευκωσίας, με τον κόσμο να την προτιμά χωρίς δεύτερη σκέψη χάρη στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον της και, φυσικά, το νόστιμο φαγητό, τη σταθερότητα και τη συνέπεια στην ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις φιλικές τιμές της, στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στη φιλοσοφία του Ιστορικού.

istorikon5.width-800.jpg

Αν σου έλειψε, λοιπόν, το φαγητό των οικογενειακών κυριακάτικων τραπεζιών, μάθε ότι από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή από τις 12.30-15.30, θα το βρίσκεις στο Ιστορικόν, το οποίο στρώνει ξανά το κυριακάτικο τραπέζι, σερβίροντας φαγητά κλασικά κι αγαπημένα. Σούβλα αρνί, κότσι, μακαρόνια του φούρνου, μουσακά, κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια και πολλά άλλα καινούρια πιάτα, θα πλαισιώνουν το κανονικό μενού της ταβέρνας, το οποίο επίσης θα προσφέρεται και τα κυριακάτικα μεσημέρια.

Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο διάστημα, ο μεζές πρόκειται να εμπλουτιστεί με νέες προσθήκες αλλά και εποχικά πιάτα ημέρας, χάρη στο νέο μενού που θα λανσαριστεί περίπου στα μέσα Οκτωβρίου.

Και επειδή κανένα κυριακάτικο γεύμα δεν κλείνει χωρίς γλυκό, στο ζαχαροπλαστείο του Ιστορικού, το Αϊβαλιώτικο, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν από μερικές μέρες ακριβώς δίπλα, έχεις δύο επιλογές: να πάρεις τα γλυκά σου πακέτο για το σπίτι ή να τα παραγγείλεις για να έρθουν στο τραπέζι σου, απολαμβάνοντας μερικά από τα καλύτερα σιροπιαστά της πόλης.

(22780555) Μάρκου Δράκου 5, Άγιος Δομέτιος, 2369 Λευκωσία.
Κάνε κράτηση τηλεφωνικώς ή διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας (κλικ εδώ).
Facebook: Ταβερνείο Το Ιστορικόν
Instagram: To Istorikon

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close