Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Είναι αυτό το "The best beer place" της πόλης;

Οι μπιρόφιλοι της Λευκωσίας πηγαίνουν στο Finders

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023

Στη Λευκωσία ξέρουν να (τα) πίνουν και αυτό θα το καταλάβεις αν βρεθείς στο Finders Bar & Grill.

Ένα beer place με ρετρό ντεκόρ και προσωπικότητα, χαλαρό χαρακτήρα και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, που έχει καταφέρει να γίνει στέκι.

IMGL0669.JPG

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το Finders Bar & Grill θα το βρεις στην Έγκωμη και πιο συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη 28ης Οκτωβρίου. Εδώ οι άνθρωποι του μαγαζιού θα σε καλωσορίσουν στην είσοδο και θα σου υποσχεθούν ότι διαβαίνοντας το κατώφλι τους, θα περάσεις όμορφες στιγμές. Εξάλλου, ο χώρος τους είναι τόσο ζεστός και ατμοσφαιρικός, που σε καλεί να καθίσεις με τις ώρες!

IMGL0705.JPG

Τα ρετρό και ροκ διακοσμητικά στοιχεία, τα αντικείμενα στους τοίχους που τραβάνε τα βλέμματα, το ενδιαφέρον πάτωμα, η μοτοσικλέτα που δεσπόζει στον χώρο και οι γωνιές με τα κόκκινα καθίσματα, θα σε ενθουσιάσουν μεμιάς.

Εξάλλου, είναι ένας χώρος που προσφέρεται για χαλαρές εξόδους και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές, που αγαπούν την μπίρα, εκτιμούν την καλή μουσική και απολαμβάνουν να μοιράζονται ξεχωριστές στιγμές με φίλους και οικογένεια.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν δεν είναι το γεγονός ότι φέτος κατέχει μια θέση στη λίστα με τα καλύτερα του νησιού, εξ ου και βρίσκεται ανάμεσα στα υποψήφια των Cyprus Eating Awards 2023 στην κατηγορία Bar & Grill – Pub.

IMGL0696.JPG

Το δυνατό του χαρτί όμως είναι η μπάρα του, όπου πρωταγωνιστούν οι 16 διαφορετικές μπύρες σε draught και οι πάνω από 100 διαφορετικές επιλογές σε μπουκάλια. Άλλωστε, Το Finders είναι ένα στέκι για τους λάτρεις της μπίρας και ιδιαίτερα για όλους όσοι θέλουν να μυηθούν στην καλή μπίρα.

IMGL0711.JPG

Πέρα όμως από τις εκατοντάδες μπίρες, στον κατάλογο του Finders Bar & Grill, θα βρεις και εκλεκτά εδέσματα, όπως platters με τυριά, αλλαντικά και φρούτα, Hot Dog με λουκάνικο Βαυαρίας, spare ribs κ.ά.

IMGL0746.JPG

Πρωταγωνιστές ωστόσο στο μενού είναι τα 15 διαφορετικά burger του, με μπιφτέκι 100% βοδινό ή mix, τα οποία φτιάχνονται επιτόπου και σερβίρονται ζεστά, ζουμερά και λαχταριστά. Εξάλλου, τα δύο τους -μία καλή μπίρα και ένα νόστιμο μπέργκερ- δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

IMGL0761.JPG

Επιπλέον εδώ θα δοκιμάσεις και μία από τις καλύτερες -και τεράστιες- μπριζόλες, η οποία μάλιστα είναι από τα πιο δημοφιλή πιάτα του μαγαζιού.

IMGL0733.JPG

Εδώ λοιπόν θα αφεθείς στα χέρια του έμπειρου προσωπικού και του συμπαθέστατου ιδιοκτήτη που θα σου προτείνουν ετικέτες που ταιριάζουν στον ουρανίσκο σου, θα δοκιμάσεις πιάτα που θα σε κάνουν να παραμιλάς, θα ακούσεις κεφάτες μουσικές και θα περάσεις καλά σε ένα κλίμα σούπερ παρεΐστικο.

IMGL0724.JPG

*Τα Cyprus Eating Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, συμπεριέλαβε ανάμεσα στα 89 υποψήφια εστιατόρια για το 2023 και το Finders Bar & Grill στη Λευκωσία στην κατηγορία Bar & Grill - Pub. Ψήφισε εδώ.

(99750700) 28ης Οκτωβρίου 13, Μακεδονίτισσα, Έγκωμη, Λευκωσία.
Ώρες λειτουργίας: Δ-Παρ 16.00-02.00 & Σ-Κ 12.00-02.00.
Facebookhttps://www.facebook.com/findersbar
Instagramhttps://www.instagram.com/findersbarandgrill/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close